Digidexo.com

Hvordan kjøpe OTC migrene medisiner

Det finnes et stort antall migrene over skranke medisiner strømpe hyllene, slik at det er forvirrende og slitsom å velge. Men med så mange valg tilgjengelig og praktisk plassert, migrenepasienter stadig foretrekker medisiner til reseptbelagte legemidler. De er som regel rimeligere, bære mindre stresset enn å håndtere helseforsikring retningslinjer og er tilgjengelig natt og dag, takket være 24-timers nærbutikker og rabatt varehus.

Hvordan kjøpe OTC migrene medisiner

•  Ta kontakt med en lege om symptomer og behandling mot migrene som er riktig for deg. Be ham om å anbefale en medisin som best vil behandle migrene og forklare hvor ofte og hvor mye du skal bruke for mest nytte.

Velg en medisin med færrest bivirkninger. Langvarig bruk av NSAIDs er hardt på magen og noen mennesker ikke tåler koffein. Les etiketten på migrene medisin før du tar noen og være klar over eventuelle ingredienser som du er allergisk mot eller ikke tåler bra i det siste.

Kontroller for mulige interaksjoner. Sørg for reseptbelagte medisiner som du nå tar er trygg når den kombineres med ingrediensene i over mot medisiner. Når du er i tvil, spør en lege eller apotek for å hjelpe deg.

Sammenlign ingredienser og priser. Mange produkter inneholder nøyaktig samme ingredienser, men prisene varierer fra merke til merke. Butikk merkevare og generiske produkter spare penger samtidig som den er så effektiv som merkevarer.

Spør farmasøyten om hjelp. Hun kan svare på eventuelle spørsmål du har mens henviser deg til bestemte medisiner og gi anbefalinger av produkter som fungerer best.

Hint

  • For å hindre fremtidige migrene, begynner en vanlig diett av lavdose acetylsalisylsyre, ibuprofen eller naproxen. Som med alle nye behandlingsforløp, snakke med legen din før du begynner.