Digidexo.com

Verste mat å spise når du prøver å gå ned i vekt

Verste mat å spise når du prøver å gå ned i vekt


Når du prøver å gå ned i vekt, hva du spiser er like viktig som hva du ikke spiser. Vi vet alle å unngå fast food og søte godbiter når vi prøver å kaste et par pounds, men noen ganger diett-busting matvarer er ikke opplagt. Gjøre informerte beslutninger om hva du spiser er nødvendig for å oppnå maksimal vekttap.

Kullsyreholdige drikker

Mens brus er ikke akkurat en "mat", bør du unngå å drikke det hvis du prøver å gå ned i vekt. I gjennomsnitt inneholder brus ca 155 kalorier per kan. Å brenne av en boks med brus du vil trenge for å gå kraftig i ca 23 minutter. Hvis du kommer til å drikke bort ditt daglige kalorigrense, prøv å ha noe næringsrikt som et glass melk eller en lav-fett smoothie.

Pommes frites og chips

Pommes frites og chips er både matvarer du bør unngå hvis du prøver å gå ned i vekt fordi de er vanligvis høy i kalorier og lite næringsverdi. Begge chips og pommes frites er stekt ved høye temperaturer, noe som skaper et kjent kreftfremkallende kalt akrylamid. Chips og pommes frites er også høy i trans-fett, som kan øke sjansene for hjertesykdom.

Hermetisert Soup

Når du tenker på de "må unngå" mat når kosten, er hermetisert suppe sannsynligvis ikke på toppen av listen. På grunn av sin ekstremt høyt saltinnhold, men hermetisk supper bør unngås hvis du prøver å gå ned i vekt. Noen hermetisk supper inneholder MSG (mononatriumglutamat), som er skadelig generelt. I stedet for å fylle opp på hermetisk supper, prøve deg på å lage hjemmelagde supper --- de smaker bedre og er mye bedre for deg!

Alkohol

Alkohol bør også unngås for å oppnå vekttap. Alkohol i seg selv ikke inneholder mye kalorier, men de drikker vi blander det med do. Noen frosne cocktails som margaritas kan inneholde opptil 800 kalorier! Tre pina colada senere og du har nådd ditt daglige kaloriinntak. Alkohol hemmer også vår evne til å holde fast med en diett plan. Selv om du ikke kan være fristet til chow ned på poutine, kan du være mer sannsynlig å gjøre det etter et par drinker.

Pasta og Brød

Brød og pasta inneholder store mengder av karbohydrater, som begge er vanskelige å forbrenne med trening. Før kroppen kan forbrenne fett, må det først brenne av karbohydrater. Hvis du kommer til å ha brød og pasta, prøv å velge en hel korn utvalg som ikke har blitt strippet for sin næringsverdi. Unngå hvitt brød og boller, som de pleier å være høy på glykemisk indeks og, i form av ernæring, er nesten like ille for kroppen som sukker.