Digidexo.com

Hvordan å gå ned i vekt når du er 13

Hvordan å gå ned i vekt når du er 13


Antallet overvektige 13-åringer er på vei oppover. Verdens helseorganisasjon sier at i noen land 5 til 25 prosent av barn i alderen 11, 12 og 13 er overvektig. Overvekt eller fedme som en ung person er en viktig risikofaktor for kronisk sykdom, voksen fedme og tidlig død. Du må tape 3500 kalorier for å miste en kilo kroppsfett. Overvektige preteens bør fokusere på trening og ernæring for å brenne kalorier og gå tilbake til en sunn vekt.

Bruksanvisning

•  Utvikle bedre matvaner. Erstatte store måltider med mindre, regelmessige måltider og snacks. Aldri hoppe over frokost, da dette vil bidra rev opp stoffskiftet og holde deg energi gjennom dagen.

Velg sunnere snacks. Chips og sjokolade barer har ofte mye kalorier, men gjør ingenting for å dempe sult. Swap junk food for frukt, grønnsaker og nøtter for å tilfredsstille din sult og legge til flere næringsstoffer.

Hold deg unna brus. De har mer enn 16 teskjeer sukker og 150 kalorier hver. Drikk vann eller spise frukt som appelsiner eller vannmelon når du føler deg tørst. Frukt vil gi deg ekstra vitaminer og mineraler, og hjelpe deg til å føle fyldigere enn om du drikker en boks med brus.

Slå av TV-en. The American Academy of Pediatrics anbefaler å begrense tids barna tilbringer foran TV-en til ikke mer enn to timer om dagen. Ekstra timer på å se på TV eller spille videospill er forbundet med høyere risiko for barnet fedme.

Legg fysisk aktivitet på dagen. En fersk undersøkelse utført av National Institutes of Health fant at normalvektige barn få 16 flere minutter fysisk aktivitet om dagen enn sine overvektige jevnaldrende. Den governmentâ € ™ s fysiske retningslinjer aktivitet anbefaler at tenåringer får en time eller mer av moderat intensitet til energisk aerobic fysisk aktivitet om dagen.

Involver hele familien i din vekttap bestrebelser. Det er lettere å spise sunnere og trene hvis folk rundt deg støtter deg og bli med i din innsats.