Digidexo.com

Hva kan jeg bruke hjemme for å lindre smerten av tann abscess?

Hva kan jeg bruke hjemme for å lindre smerten av tann abscess?


Rød, betente og ømme tannkjøtt karakteriserer dental abscesser. Lommer av pus og døde celler blir eliminert fra kroppen gjennom en infeksiøs prosess. Behandlingen består vanligvis av grundig drenering og rengjøring, og kan innebære tanntrekking eller antibiotika medisiner. Hjem rettsmidler kan midlertidig lindre smerte og kan fremskynde healing.

Medisinering

Over-the-counter smerte rettsmidler som ibuprofen og paracetamol kan hjelpe, særlig hvis abscess er periodontal, involverer områdene rundt tannen og forårsaker generell sykdomsfølelse, feber og hovne lymfekjertler. Phyllis Balch, ernæringsfysiolog og forfatter av "Resept for Nutritional Healing", foreslår å supplere med B-vitaminer og probiotika, som finnes i yoghurt, kefir og annen gjæret mat, for å styrke immunforsvaret mot infeksjoner som forårsaker smerte. Disse næringsstoffene også hjelpe kroppen din gjenopprette en normal balanse av "vennlige bakterier" etter at du tar foreskrevne antibiotika.

Varme og kalde

Isposer er en standard rette for tannpine med god grunn; de lindre hevelse og smerte. Varme fra en varmeflaske eller varmepute kan også gjøre vondt fra en abscess føle seg bedre, og har den gunstige effekten av å øke blodsirkulasjonen til å bekjempe infeksjoner. Det er greit å alternative behandlinger, 15 minutter på og 15 minutter av.

Mouthwashes

En mild saltvannsløsning, swished rundt og gjentas ofte, kan lindre smerte. Balch foreslår bruk av en infeksjon-kampene urt: ".. Echinacea te eller trekke i varmt vann kan brukes som munnvann for dental abscesser Sørg for å forberede den varm og skylle munnen med det annenhver time" Personer med en autoimmun sykdom bør ikke bruke solhatt.

Omslag

Omslag er laget av stoffer bakken til en lime og brukes på stoff, eller mellom lag av stoff, og fuktet. Omslag når den brukes på utsiden av en hoven kinn redusere betennelse og dermed lindre smerte. Balch anbefaler urten kamille brukes som omslag for å behandle dental abscesser. Hun råder også drikke en kopp kamille te tre eller fire ganger daglig i denne tilstanden, og få nok hvile.
En vanlig tepose er en annen type grøtomslag. Plassert mot abscess, bør den ha en astrigent effekt og lindre smerte. En bomullsdott mettet med natron og salt vil ha en lignende handling.
Ikke bruk fuktet aspirin tabletter eller full styrke hydrogen peroxide i munnen. Disse stoffene kan føre til økt vev skader og etseskader.