Digidexo.com

Fysiske symptomer på nerveskader i beinet

Fysiske symptomer på nerveskader i beinet er alvorlige og ødeleggende, noen ganger resulterer i en manglende evne til å gå eller fungere normalt. Det er viktig å erkjenne disse symptomene for å hindre permanent skade. Se etter disse fysiske symptomer på nerveskader i beinet.

Prikking

Prikking er et vanlig symptom på nerveskader i beinet. Det kan føles som maur krypende under huden.

Nummenhet

Nerver ofte klype i leggen, noe som resulterer i tap av følelse eller nummenhet. Dette gjør det vanskelig å gå eller føler smerte.

Sharp lokalisert smerte

En annen fysisk symptom på nerveskader er lokalisert smerte. Skarp smerte oppstår der nervene kommer i klem i benet, en svært smertefull og invalidiserende symptom.

Burning Sensation

Nerveskader kan også forårsake en brennende følelse i det berørte beinet. Ibuprofen vil ikke redusere alvorlighetsgraden av dette symptom.

Manglende evne til å Funksjon

Nerveskade kan gjøre det vanskelig å bruke den påvirkede ben. Turgåing, løping eller flytting er nesten umulig på grunn av tap av følelse og ekstrem fysisk smerte.

Langvarige smerter

Den største fysiske symptom på nerveskader er smerter som ikke forsvinner, forverres eller kommer tilbake i episoder for et år eller mer. Ubehandlet nerveskader i beinet ikke er reversible og krever øyeblikkelig legehjelp.