Digidexo.com

Negative Calorie Mat Myth

Så fint som det ville være å spise matvarer med "negative kalorier" for å kompensere for en fin stort stykke ostekake, realiteten er at ingen matvarer har negative kalorier. Likevel, disse matvarene er gunstig i ethvert kosthold.

Logic of Negative Calorie Foods

Negative kalori mat er naturlig lav i kalorier. Derfor er troen på at kroppen expends mer energi - eller kalorier - enn maten inneholder. For eksempel har en agurk skive bare rundt to kalorier. Mellom tygging, fordøye, og eliminering, kan kroppen bruke 20 kalorier fordøye en 2-kalori agurk skive. Dermed er din netto tap av kalorier 18. Hvis du da spiser en 100-kalori cookie, du bare forbruker 82 kalorier verd på grunn av den "negative kalori" mat spist tidligere.

Negative Calorie Foods

Negative kalori mat er vanligvis frukt, grønnsaker og grønne greener. Disse matvarer inneholder få kalorier og har enkle cellulære strukturer som gjør det lett for kroppen å fordøye. Frukt, for eksempel, er full av enkle, naturlige sukkere som kroppen lett brytes fra hverandre for energi. Disse matvarer er også vann-rike, som kroppen kan fordøye raskt.

Flawed Logic

Kalori greven av maten holder seg i takt uavhengig av fordøyelsen. Mens kroppen kan bryte fra hverandre enkelte matvarer, som agurk, med mer letthet enn et stykke ostekake, fordøyelse ikke brenne en mengde kalorier noe i nærheten av kalorimengden som finnes i noe mat. Dr. Nancy Gene Dreyband forklarer i sin bok, "Diet Myter som holder oss Fat," fordøyelsen ikke brenne kalorier. Grunnleggende dag-til-dag funksjoner krever kalorier, men den eneste måten å gå ned i vekt, er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker.

Likevel Aid Vekttap

Selv om negative kalori mat kan faktisk ikke resultere i et netto tap av kalorier, bør disse matvarene fortsatt spises ofte. Frukt og grønnsaker er gunstig i enhver diett på grunn av deres ernæringsmessige egenskaper. Disse matvarene er rike på vitaminer, antioksidanter, fiber og vann --- alle disse næringsstoffene hjelpe deg å gå ned i vekt fordi kroppen føles næret og fuktet. Frukt og grønnsaker, når de erstatter andre mindre sunne matvarer, kan hjelpe vekttap fordi arbeidet på grunn av bedre mat valg som resulterer i å spise færre kalorier. Selene Yeager og Bridget Doherty staten i sin bok, "Get Thin Få Youngplanen," at en gruppe på 21 personer som holdt vekten av for fire år sa at å spise mer frukt og grønnsaker kombinert med trening var nøkkelen til deres suksess.

Oppsummering

Spise en 500-kalori stykke ostekake sammen med 60 kalorier igjen av kirsebær vil resultere i en netto gevinst på 560 kalorier. Hvis, derimot, kan disse kirsebær føre til en følelse av metthet som fører til din spise bare 400 kalorier igjen av ostekake, så du reddet 40 kalorier ved å gjøre et sunnere valg.