Digidexo.com

Bokhvete Pillows & Allergi

Bokhvete Pillows & Allergi


Bokhvete puter er et populært alternativ for allergikere, fordi de er mindre allergifremkallende enn sammenlignbare produkter, som for eksempel dunputer. Disse putene som er fylt med skrog av denne populære asiatiske planten bringe stor lettelse for mange som sliter med å finne en pute som er behagelig og ikke forårsaker en økning i allergisymptomer.

Hva er Bokhvete?

Bokhvete er et frø som er vanlig dyrket i Kina og Irak, selv om det dyrkes over hele verden. Det er i samme familie som rabarbra. Det gjør en utmerket erstatning for hvete og andre små korn, inkludert ris, bygg, havre og rug. Frøet blir brukt til å lage nudler, spesielt i Japan. Det er også brukt i kaker, brød, supper og til og med øl.

Helsemessige fordeler av Buckwheat

Bokhvete er ikke bare en mat, det kan også brukes i medisinske behandlinger. Det er vanligvis brukes til å behandle høyt blodtrykk, blødninger i netthinnen, gikt, åreknuter og stråleskader. Den kan også brukes som en balsam for å gjenopprette strømmen av melk i ammende mødre. Det er også bevis for at den kan anvendes som en behandling for eksem og leversykdommer. Tar bokhvete med vitamin C hjelpemidler i absorpsjon av frøet.

I tillegg til disse fordelene, er bokhvete mye mindre allergifremkallende enn andre sammenlignbare stoffer, og det er et flott alternativ for de med mange allergier mot små korn.

Bedding Alternativer

Skrog av bokhvete er hyppig brukt som fylling i puter i mange asiater land. Bokhvete puter er også en populær bruk av bokhvete skrog. Skaperne av denne type pute oppgir at de samsvarer bedre til nakken og hodet enn de mer populære fjær puter. Dette, de oppmerksom, kan oppmuntre bedre søvn og en reduksjon i nakke og ryggsmerter.

Bokhvete puter kan også kjøles eller varmes for ytterligere fordeler i reduksjon av smerte.

Hypoallergenic Pillow

Bokhvete puter har vunnet popularitet de siste årene fordi de er fri for de mer allergi ned fjær som ofte finnes i puter. De tilbyr et flott alternativ for de som har flere forskjellige typer allergier til elementer utbredt i sine puter. Bokhvete puter er ofte kalt "allergivennlig."

Forsiktighetsregler

Selv bokhvete puter er ofte ansett som en optimal løsning for allergikere, kan dette ikke alltid være tilfelle. Bokhvete seg selv kan være et allergen og forårsake en allergisk reaksjon hos enkelte individer. Begrepet "hypoallergenic" garanterer ikke en mangel på en allergisk reaksjon. Uttrykket bare indikerer at en allergisk reaksjon er mindre sannsynlig enn med andre lignende produkter.