Digidexo.com

Virkningene av massasje terapi på Migrene

Migrene er ødeleggende hodepine forårsaket av endringer i et individs nervesystemet. Legene mener også at migrene er forårsaket av store endringer i blodtilførselen til hodet. Det er mange faktorer som bidrar til migrene, inkludert hormonelle endringer, kosthold, stressnivå og miljøfaktorer. I tillegg til alvorlig hodepine, kanskje migrenepasienter sliter med symptomer som kvalme, lyd og lysfølsomhet og svimmelhet. Noen pasienter som lider av migrene slå til massasje terapi for å lindre sine smerter.

Fordeler med Massasjeterapi

Noen pasienter velger massasje terapi for å bekjempe sine migrene fordi det er naturlig og ikke-invasiv. Terapien roer sentralnervesystemet ved å slappe av stramme muskler og redusere stress, utløser vanlig migrene. Når migrenepasienter rådføre seg med en lege, oppdaget de at over-the-counter medisiner kan faktisk føre til mer migrene hvis den ikke brukes riktig. Naturlige behandlinger som massasje terapi begrense risikoen for tilbakefall av hodepine forårsaket av medisinering. Noen pasienter som går for massasje terapi for sine migrene finne umiddelbar lindring. Andre pasienter opplever lettelse etter økter som omfatter flere uker.

Self-Massage for migrene hodepine

En pasient på jakt etter umiddelbar lindring fra en migrene hodepine kan bruke massasje på seg selv for å lindre smerten. Masserer webbing mellom tommelen og pekeren fingre på hver hånd i et halvt minutt kunne bidra til å avlaste noe av smerten i hodet ditt. Et annet område å massere for smertelindring er ca 1 cm over øyenbrynene. Finn det lille sporet over øynene dine og gni dette området med små sirkulære bevegelser for å lindre smerte. En annen smertelindring poeng er rett ved siden av øynene dine. Bruk den flate delen av to fingre på hver hånd til å massere ansiktet ditt rett ved siden av øynene dine. Da slapper deg og hjelper smertene avtar. For migrene smerter i baksiden av hodet, massasje rundt øret, som begynner omtrent en tomme over øret og jobbe deg rundt øret.

Profesjonelle Massasje terapeuter

Noen migrenepasienter kanskje foretrekker å gå til en profesjonell massasje terapeut for behandling. En profesjonell terapeut kan lære pasienten om massasje teknikker de kan bruke når smertene treff. En studie sitert i "Annals of Behavioral Medicine" fant at voksne som lider av migrene og gikk til massasje terapi hadde en nedgang i hodepine forekomster.

Når du velger en profesjonell massasje terapeut, se etter en som er spesialist i migrene behandling. En massasje gjort galt kan forårsake mer skade i det lange løp. Organisasjoner som American Massage Therapy Association tilbyr tjenester for å finne en kvalifisert utøver i din posisjon.