Digidexo.com

Hjemmelaget is og varmepakninger

Hjemmelaget is og varmepakninger


Når du vondt, slå til en hjemmelaget varme eller ispose. Korn fylte varme og kalde puter gir milde varm eller kald lettelse for hodepine, muskelsmerter, muskelkramper og solforbrenning. Fylt med urter som lavendel, lindrer dette naturlig rette uryddig nerver og fremmer avslapning. Hjemmelaget gel pakker er hendig å ha i fryseren i tilfelle forstuinger, hevelser eller andre skader. Du kan gjøre disse puter og gel pakker med husholdningsartikler.

Bruksanvisning

Sydde Pillow

•  Bruk et stykke avis for å lage et mønster. For en hodepine pute, måle et rektangel som er 4-by-8 i., Og for en kropp pute, måler 7 1/2-by-11-in. Klipp ut rektangelet.

Plasser avisen mønster på toppen av stoffet. Ved hjelp av rektangelet to ganger, kuttet to stykker stoff.

Legg stoffstykkene, mønstret side inne, på toppen av hverandre. Med en tekstiltusj eller sy pins, merker du en søm linje 1/2 inn. inne i rektangelet.

Sy langs sømmen linjen på alle fire sider, og etterlater en 3-in. gap i midten av den ene siden. Snu stoffet høyre side ut.

Hell ris eller linfrø ned i puten ved hjelp av en trakt, fylle det to tredjedels full. Tilsett 1 ts. av urter til hodet pute eller 1 ss. til kroppen pute.

Brett endene av åpningen på innsiden av puten. Sy dette området lukkes med en nål og tråd.

Oppbevar pute i fryseren for en "mild" kald pack. For varmt pack, varme i mikrobølgeovnen i ett eller to minutter med en kopp vann.

Instant Sock Pillow

Fyll en sokk to tredjedeler full med langkornet ris. Også legge til en liten mengde av et kjøkken urter, for eksempel en rosmarin kvist, hel nellik eller kanelstang.

9. Bind den åpne ende av plogskjæret inn i en knute.

Plasser sokken i mikrobølgeovnen i 1 minutt med en kopp vann. For en kald pakke, fryse i 20 minutter.

Gel Ice Packs

Fyll en frysepose med 2 kopper vann. Tilsett 1 kopp rubbing alkohol eller 1/3 kopp vodka. Du kan erstatte bordsalt for alkohol, blande vann med så mye salt som vil oppløse pluss 2 ss. mer.

Legg konditorfarge om ønskelig. Forsegle posen, trykke all luft ut av posen. Rist forsiktig.

Freeze. Alkoholen eller salt i posen vil hindre posen i å fryse fullt ut, noe som gjør at gelen bøyelig pakke i motsetning til en frossen blokk av vann.

Tips og advarsler

  • Linfrø er mindre enn ris, så det skaper mykere i en pute. Det er også dyrere enn ris og er ofte funnet i naturlig mat butikker i bulk delen.
  • Du kan kjøpe små mengder tørkede urter i bulk delen av en naturlig mat butikk.
  • Putene kan varmes i mikrobølgeovn eller en vanlig ovn innpakket i folie.
  • Gel pakker doble for bruk som kalde omslag for matpakker. Bytt ut dine lekker kjemisk gel pakker med en som inneholder naturlige ingredienser.
  • Ikke la puter i mikrobølgeovn eller ovn uten tilsyn.