Digidexo.com

Hvordan redusere rødhet Etter Kjemisk Peel

Den kjemisk peeling prosessen innebærer en kjemisk oppløsning som fjerner de skadede ytre lag av huden og forbedrer hudens tekstur og klarhet. Mange mennesker med ansikts kviser, arr eller ujevn hud pigmentering bestemmer deg for å gjennomgå kjemisk peeling.

Kjemisk peeling er best utføres av en kvalifisert og erfaren plastisk kirurg. Etter en kjemisk peeling er det vanlig å oppleve rødhet og tørrhet, men det finnes en rekke måter å øke hastigheten helbredelse.

Bruksanvisning

Instruksjoner og tips

•  Beskytt huden din fra solen ved iført hatter og holde i skyggen. Avhengig av styrken av skallet kan det oppstå en rekke symptomer. En AHA peeling (med AHA fruktsyre) er mildere og vanligvis bare resulterer i flassende hud og rødhet. En fenol peeling er mye sterkere og fjerner rynker, kreftsvulster og fregner - men fenol skreller krever lengre tid til å komme fra.

Følg legens instruksjoner nøye. Etter en fenol peeling, kan legen forskrive en mild smertestillende medikamenter for å bidra til å redusere hevelse og lindre smerte.

Har noen ta vare på deg hvis du har hatt en fenol peeling. Ansiktet ditt kan bli veldig hoven - øynene dine kan også hovne stengt. Prøv å ikke snakke for mye.

Bruk solkrem. Solskader mens helbredelse fra en kjemisk peeling kan permanent arr hud. Etter to uker kan du bruke sminke for å skjule noen av rødhet.

Unngå tonere og exfoliants, noe som ytterligere kan irritere huden. Holde huden fuktig og bruke en vannsprayflaske til tåke huden uten å gni.

Bruk fuktighetskrem daglig. En AHA kjemisk peeling bare trenger en lys moistrurizer, men sterkere kjemisk peeling krever en sterkere fuktighetskrem.

Rens huden hver kveld med gycolic syrebaserte rensemidler - dette bidrar til å holde porene åpne og forhindrer døde hudceller fra forming på hudens overflate. Følg legens anvisninger; for noen TCA peelinger, er glykolsyre ikke tilrådelig.