Digidexo.com

Hvilke typer injeksjoner brukes for leddgikt?

Leddgikt er en smertefull sykdom som påvirker leddene i kroppen. Vanlig hos menn og kvinner sykdommen utvikler seg med alderen. Mens det er ingen kur, er effektiv behandling av sykdommen mulig. En alternativ blir injisert inn i leddene med den foreskrevne terapi.

Vevssuplerende fyllstoff

Fremgangsmåten ved hvilken en gel-lignende oppløsning blir sprøytet inn i skjøten for å hjelpe de viskøse egenskaper av skjøten synovialvæsken er betegnet som Vevssuplerende fyllstoff.

Steroidinjeksjoner

Steroider kan bidra til å kontrollere smertene i leddene. Vanligvis en revmatolog vil foreskrive ikke mer enn tre injeksjoner i leddene i ett kalenderår.

Synvisc Injeksjoner

Synvisc er en hyaluronates brukes i forvaltningen av leddgikt. Som et vevssuplerende fyllstoff behandling medikamentet er direkte injisert inn i kneleddet til å bidra til å øke viskositeten av synovial væske.

Orthovisc Injeksjoner

Orthovisc injeksjoner er en form med høy molekylvekt hyaluronat benyttes til å behandle osteoartritt ved hjelp av en sprøyte og tynn nål injiseres i kneleddet.

Supartz Injeksjoner

Supartz behandling er også kjent som felles væsketerapi anvendes for det formål å vevssuplerende fyllstoff. Det blir injisert direkte inn i kneleddet til å styre tørkingen synovial fluid.

Euflexxa Injeksjoner

Euflexxa er en form for hyaluronan som er høyt renset. Det hjelper i behandling av osteoartritt og det er en terapi i stedet for et medikament. Det har egenskaper som ligner på den for synovial væske og bidrar til å smøre leddene.

Hyalgan

Avledet fra en oppløsning av natrium-hyaluronat, er Hylagan lik hyaluronat en naturlig kjemikalie som er dannet av det menneskelige legeme. Det hjelper i restaureringen av smøring og demping av leddene når normal væske begynner å tørke.