Digidexo.com

Hvordan bli en lisensiert Spiritual Health Coach

Hvordan bli en lisensiert Spiritual Health Coach


En åndelig helse coach hjelper mennesker med fysiske, emosjonelle, intuitive og åndelige problemer ved å lede dem gjennom en prosess med evaluering og beslutninger for å løse problemet og helbrede personen. En coach kan ansette spesielle helbredende teknikker som refleksologi, aromaterapi, chakra healing, krystallterapi, bønn og meditasjon, hvis treneren er også sertifisert eller lisensiert i de spesifikke teknikker. Denne type trener er lisensiert av Spiritual Health Coach License Board, som er en komité av Universal gnostisk Fellowship. Du kan tjene en åndelig helse coach lisens ved å fullføre kurs og workshops som kreves av lisenskortet og sende inn en søknad.

Bruksanvisning

Fullfør alle tre av de nødvendige korrespondanse kurs som tilbys av Healer Coach: Profesjonell praksis, profesjonsetikk og informert samtykke. Du kan kjøpe disse kursene på Healer Coach hjemmeside.

Meld deg på Basic Coaching Skills verksted og fullføre fem ukers kurs, som tilbys ved telefonkonferanse. Du kan melde deg på denne workshopen på Healer Coach hjemmeside.

Utarbeide en liste over de helbredende teknikker du har tenkt å bruke når coaching.

Utarbeide en liste over eventuelle lisenser og sertifiseringer du holder knyttet til healing, spesielt de som er godkjent av Federation of Spiritual Healer lisens Boards.

Utarbeide en helbredende målsetting som beskriver dine healing teknikker.

Utkast en informert samtykkeskjema for dine kunder å gjennomgå og signere.

Fullfør Spiritual Health Coach License søknad og legge ved en liste over dine healing teknikker, listen over dine lisenser og sertifiseringer, healing formålsparagraf, din informert samtykkeskjema, en sjekk for $ 65 (i 2010), og søknadsskjemaet. Send disse elementene til lisens bord på:

FSHLB - SHCLB
8417 Oswego Road, # 131
Baldwinsville, New York 13027

Tips og advarsler

  • Din instruktør for korrespondanse kurs og workshop vil gi din klasse oppdrag og testresultater til Spiritual Health Coach License Board for å bevise at du er kvalifisert for treneren lisens.