Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne Acai Berry produkter

Noen helse-supplement markedsførere hevder at acai bær kan være gunstig for generelle velvære, vektkontroll og energinivå. De sier at du kun motta disse fordelene hvis frukten er høstet og bearbeidet slik at den beholder høy ernæringsmessig verdi. Dersom disse påstandene er sanne, så bør du vite hvordan acai produktet du vurderer ble høstet og formulert.

Former for Acai

Acai kosttilskudd inkluderer piller, kapsler, pulver, te og rekonstituert juice. Form av acai produktet er ikke så viktig som hvordan det ble dyrket, høstet og bearbeidet. Du ønsker å velge produkter laget av organiske kilder, uten kjemikalier som brukes i behandling og med så få tilsetningsstoffer som mulig.

Bearbeidingsmetoder

AcaiBerrySite.com hevder at frysetørking rett etter høsting er den beste metoden for å bevare fruktens næringsstoffer. Riktig gjort, det er også den mest kostbare og tidkrevende. Forstøvningstørking og trommeltørking er billigere metoder som kan ødelegge antioksidanter i frukten. Spray-tørking legger maltodekstrin, mens trommeltørking bruker høy og ujevn varme.

Deler av Frukt

Huden og massen utgjør bare rundt 10 prosent av acai frukten, men de er den mest næringsrike. Frøene utgjør 90 prosent av hvert bær og har liten næringsverdi for mennesker. Noen produsenter bruker hele bær eller legge noen frø tilbake som en måte å redusere sine produksjonskostnader. Det er lurt å lese etiketten eller ingredienslisten nøye for å finne ut om produktet er laget av kun de mest næringsrike delene av acai.

Etablerte bedrifter

Center for Science i Public Interest advarer om acai svindel. Når acai gjort nyhetene og ble omtalt på TV-programmer som Oprah, nye markedsførere sprang opp nesten over natten. Noen som tilbys gratis prøve tilbud som ble bundet på med å få kreditt eller debetkortinformasjon for automatiske månedlige forsendelser. Kvaliteten av produktene ofte vist seg å være dårligere. Når man sammenligner dine valg, er det ofte best å gå med etablerte bedrifter.

Vurderer krav

Den 11. mars 2009, The New York Times publiserte en artikkel, "Trykker Acai etter svar." Forfatteren konkluderte med at "det er lite å sikkerhetskopiere den ekstravagante påstander gjort på vegne av acai." Disse påstandene var for fordeler som vekttap, avgiftning og anti-aging.