Digidexo.com

Vanlige Native Medisinplanter i California

Vanlige Native Medisinplanter i California


Når moderne medisin kom til å være flere tiår siden, ble stoffet selskaper overbevist om at de skulle oppdage mirakelkurer som ville for alltid endre praksisen med medisin. Hva forskerne var ikke klar over var at indiske kvinner var ved hjelp av mold av tortillas, som inneholder penicillin, for å bekjempe infeksjon i århundrer. Den spanske, og da bosetterne fra andre fremmede land, ødelagt kulturen i urbefolkningen i California. Mye av kunnskapen om medisinplanter ble også ødelagt. Derfor er mange av de innfødte medisinplanter er bare å være gjenoppdaget. Mange planter har flere bruksområder. Alltid konsultere legen din før du bruker innfødte planter, som noen er svært giftig hvis tatt i feil beløp. De vanligste medisinske planter i California kan organiseres i syv kategorier.

Anti-Inflammatory

Achillea millefolium, felles navn ryllik, er en flerårig plante som brukes som en anti-inflammatorisk. Det er også brukt for akutte feber og å arrestere blødning. ACTEA rubra, felles navn Baneberry, er en flerårig plante. I tillegg til å være en anti-inflammatorisk, blir roten anvendt som en vasodilator, krampeløsende og sedativ. Bærene er veldig giftig. En busk i anti-inflammatorisk kategorien er Gaultheria shallon eller salal. Det er også brukt som en snerpende, for kolikk hos barn, som et smertestillende og for skrubbsår, skrubbsår og brannsår. Scrophularia californica, vanligvis kjent som figwort, er en flerårig anti-inflammatorisk brukt for hud og slimhinner, som en tonic for leddgikt og for blåmerker og stikk.

Soppdrepende

Aralia californica, felles navn California spikenard, er en flerårig anti-sopp også brukes som en lunge tonic og som en antimikrobiell. Te fra Artemisia californica eller California burot, er en soppdrepende og antimikrobiell flerårig plante. Med felles navn søt rot, er Osmorhiza occidentalis en flerårig anti-sopp. Kjempetuja, eller rød sedertre, er en soppdrepende, antibakterielle, glatt muskelstimulerende. Umbellularia californica, felles navn California-bukten, er et tre som brukes en antimikrobiell hud vask, soppdrepende fotsopp behandling og lukter salt.

Kaldt, Sinus og Flu Relief

Aesculus californica, vanligvis kjent som California buckeye, er et tre som styrker kapillærene og behandler ødem for kronisk overbelastning. Kjent som den røde rot, er Ceanothus cunneatus en busk brukt som en snerpende til membraner og som gurglevann og munnvann for en sår hals. Den flerårig plante Eriodictyon californium, felles navn Yerba Santa, brukes som lunger og bihuler slimhinneavsvellende og som en generell kaldt og allergi te. Heuchera micrantha, felles navn alum rot, er en flerårig snerpende og et munnvann for såre tannkjøtt og svelg. Salvia spathacea, kjent som Hummingbird salvie, er en decongestant, slimløsende, mild anti-mikrobiell te. Satureja douglasii, en flerårig plante kjent som Yerba Buena, er en diaphoretic for mild feber og en hud vask for utslett. Den flerårig plante Smilacina racemosa, ofte kalt falsk Salomos segl, brukes for en sår hals og luftveier oppstemthet. Myrica californica, felles navn Pacific voks myrt, er en busk som brukes til sår hals og betent tannkjøtt, som en vasodilator og å krympe membraner. Vancouveria hexandra lindrer tette bihuler, kronisk rhinitt og høysnue. Det er en flerårig kjent som inne-out blomst.

Gastrointestinal

Angelica hendersonii, kjent som kvann, er en flerårig plante med frø brukes for syre dårlig og kvalme. Berberis aquifolium, vanlig navn Oregon drue, er en busk anvendes som et antimikrobielt middel for huden og tarmkanalen, og som en stimulerende til leveren og huden protein. Busken Garrya spp. brukes for magekramper, som en muskel relaxer, et beroligende middel til sentralnervesystemet og for tørr munn. Sitt vanlige navn er silke dusk. Mentha arvensis, felles navn bekk mynte, brukes til å behandle magen nød og som et diaphoretic.

Urinveis

Arbutus menziesii er et tre, vanligvis kjent som madrone. Den brukes for blære infeksjoner og gjær infeksjoner. Arctostaphylos spp., Felles navn manzanita, senker pH i urin og moderate blodsukkernivået. Brukes til å behandle blærekatarr og urinrørsbetennelse, er Melbær en busk kjent som uva ursi.Trillium ovatum, felles navn Trillium, er en staude som brukes i behandling av livmor blødning. Vaccinium spp. senker pH i urin og moderate blodsukkernivået. Det er en busk som kalles Huckleberry eller blåbær.

Hudirritasjoner

Asarum caudatum er en flerårig plante kjent som vill ingefær. Den brukes til å indusere svette og sekresjon. Den flerårige Chlorogalum pomeridianum, amole lilje eller såpe plante, brukes som et hår behandling. Brukes som en solkrem, er Lepechinia calycina en busk også brukt som en livmor tonic og antioksidant. Det er kjent som pitcher salvie. Frankenia salina, felles navn, yerba Reuma, er en flerårig brukt som en snerpende, antimikrobiell vask for hudirritasjoner. Romneya coulteri, vanligvis kjent som matilija poppy, er en flerårig brukes som en antimikrobiell, ekstern hud vask.

Smerte og Angst Relief

Flerårig plante Dicentra formosa, felles navn blødende hjerte, er et narkotisk-smertestillende brukes for smerte og sentralnervøse lidelser. Brukes som en humør-heve krampeløsende og beroligende Epipactis gigantea, kjent som stream orkide, er en flerårig plante. California poppy er det vanlige navnet for Kaliforniavalmue. Det er en flerårig brukt som et anti-angst, sedative og smertestillende middel. Pedicularis densiflora, vanlige navn indisk kriger eller betony, er en flerårig brukt som et skjelett muskelavslappende og for adrenalin-stresset muskler.