Digidexo.com

Hvordan redusere rødhet Fra Broken Capillaries

Ødelagte blodkar er forbundet med direkte skade (noe som resulterer i et blåmerke) og med hudsykdommer som rosacea. De forekommer også oftere med høy alder, som blodårene blir mindre elastisk, og fra kilder til irritasjon eller overdreven belastning på fartøyene, for eksempel hardt rubbing eller alkoholbruk. Det finnes enkle teknikker for å redusere rødhet fra mange av disse årsakene.

Bruksanvisning

•  Reduser innledende rødhet fra et blåmerke eller annen irritasjon ved å bruke is til å redusere hevelse på det skadde området.

etter svelling er redusert, anvende en varm kompress for å bevege blod gjennom blodkarene og bort fra området av ødelagte blodkar, redusere misfarging ved det skadede området.

•  Reduser rødhet fra kapillærer brutt som et resultat av overdreven koffein eller alkohol ved drikker mer vann i stedet for de dehydratiserende produkter.

Reduser rødhet fra kapillærer brutt som et resultat av overdreven slitasje ved å bytte til milde rensemidler og kremer, og ved å massere dem inn i huden i stedet for å gni dem hardt. Et bytte til mindre irriterende produkter kan også ha nytte eldre mennesker hvis kapillærer bryte på grunn av dårlig elastisitet.