Digidexo.com

Tegn og symptomer på Skin Disease

Tegn og symptomer på Skin Disease

Hudsykdom er et vidt begrep, som omfatter en rekke spørsmål knyttet til allergener, infeksjoner og til og med kreft. Selv diagnose er syk anbefales, og konsultere en hudlege er avgjørende når de står overfor en ukjent hud problem. En myriade av tegn og symptomer som peker til hudsykdom er lett identifiserbare. Disse problemene er ofte forbundet med blodbårne patogener, virus, allergiske reaksjoner og genetisk sykdom.

Dermatitis

Dermatitis er en samlebetegnelse som brukes for å beskrive en tilstand som innebærer kløende, røde og noen ganger betente områder av huden. Dermatitis bokstavelig talt betyr betennelse i huden, og er en akutt tegn på en mulig hudsykdom. Ulike former for eksem kan smitte ved miljø kontakt og genetikk. En hudlege arbeider for å begrense årsaken til denne hudsykdommen, som mange er mulig. Atopisk dermatitt, eller eksem, er en sykdom gått ned gjennom generasjoner, identifisert av symptomene på betennelse. Stasedermatitt er forårsaket av dårlig sirkulasjon og er identifisert av lignende symptomer. Ubehagelig symptomer på betennelse er potensielle faresignaler i større hud problem og selv sykdom.

Hudforandringer og kreft

Uregelmessig hudforandringer er ofte tegn på en mulig hudsykdom. En vedvarende rød, fast bump på en eksponert område av huden kan være et symptom på plateepitelkarsinom. Skjellende flekker av kløende hud, som kan blø eller puss, er ofte forløpere til en hudsykdom. Disse lett identifiserbare hudforandringer blir vedvarende og ikke ødsle med tiden. Disse symptomene har en tendens til å forverres over tid, vokser i størrelse. I motsetning til et utslett eller infeksjon, en hudsykdom som kreft, ikke er forbigående, men heller konstant.

Elveblest

Elveblest, preget av hovne områder av huden, kan være et tidlig identifikator for noen hud diseases.They blir ofte utløst av en allergisk reaksjon. Uticaria og angioødem er to hudsykdommer preget av hive symptomer. Disse sykdommene kan vare fra dager til år, avhengig av den enkelte. Disse sykdommene varierer i lengde og intensitet, slik at den nødstilte i en ubehagelig tilstand. Disse symptomene er funnet over hele kroppen og ansiktet, ofte beveger seg fra ett område til det neste i ingen spesiell rekkefølge.