Digidexo.com

Langsom metabolisme og medisiner

Langsom metabolisme og medisiner


En langsom metabolisme kan gjøre deg trett og føre til vektøkning. Oppsøke lege for å finne ut om det er et mer alvorlig problem, for eksempel hypotyreose, som må behandles.

Naturlig rettsmidler

Hvis det er rett og slett en langsom metabolisme som du arbeider med, trene (for eksempel jogging eller yoga) kan hastigheten. Spise en balansert, sunt kosthold kan bidra til å regulere stoffskiftet også. Overdreven slanking og forbruker for få kalorier vil roe det ned, som er mot sin hensikt.

Synthroid

Synthroid er et medikament som erstatter et hormon som produseres naturlig i kroppen og regulerer stoffskiftet og energinivå. Den brukes til å behandle hypotyreose og forebygge eller behandle struma.

Levoxyl

Levoxyl er foreskrevet når kroppen ikke skaper nok hormoner utskilles av skjoldbruskkjertelen på egen hånd. Det kan behandle hormon ubalanser, men bør ikke brukes til vektproblemer.

Cytomel

Denne medisinen kosttilskudd eller erstatter de naturlig forekommende hormoner i skjoldbruskkjertelen, bidrar til å regulere metabolske nivåer.

Slankepiller

Sørg for å unngå stoffet butikken og online piller som lover en umiddelbar økning i stoffskiftet og vekttap. Dette er nesten alltid svindel og ikke leverer de resultatene de lover.