Digidexo.com

Slik hindrer eldre foreldre fra Driving

Slik hindrer eldre foreldre fra Driving


Hvis dine eldre foreldre er fortsatt kjører og du er bekymret, arrangere en kort biltur med dem å holde sin kjøring. Hvis de kjører på upassende hastigheter, drive over baner, har problemer med å fokusere eller se, ikke klarer å legge merke til fotgjengere eller har andre lignende problemer, har tenkt å snakke med dem om å gi opp å kjøre. Forstå at du kjører pensjonisttilværelse kan være en følsom sak, med mange sjåfører redd for å miste sin uavhengighet. Lytt til deres frykt og kommunisere med dem åpenlyst, heller enn å gi dem en enveis foredrag om sikkerhet.

Bruksanvisning

En tilnærming eldre foreldre om pensjonere seg fra å kjøre før det blir et alvorlig problem. Ikke vent med å ha denne samtalen etter dine foreldre har vært i en ulykke.

Forbered deg på samtalen ved å utvikle en sjekkliste over grunner til at du er bekymret. Disse grunnene kan omfatte medisinske tilstander, dårlig syn og hvorvidt foreldrene dine har problemer med å huske kjente ruter. Du kan også plassere skylden andre steder, ved å fortelle foreldrene dine at du er bekymret for om andre uvøren drivere krasjer inn i dem.

Utvikle svar på sannsynlige innvendinger. For eksempel kan foreldrene hevder at offentlig transport i byen deres er minimal, og at de fortsatt trenger å gå innkjøp av mat. Din reaksjon bør gi en løsning, for eksempel ved å tilby å ta dem shopping hver uke eller kjøpe dagligvarer på nettet for hjemkjøring.

Start en passende diskusjon. AARP gjenkjenner to typer driver avgang diskusjoner. Den første kalles en & ldquo; Level One & rdquo; diskusjon, der du legge et grunnlag av tilfeldig diskuterer kjøresikkerheten. Dette setter en tone for senere diskusjoner, når foreldrene dine virkelig trenger å gi opp kjøringen. Den andre diskusjonen, & ldquo; Nivå to, & rdquo; oppstår når en eldre person er å plassere seg selv og andre i fare ved å fortsette å kjøre bil og han trenger å stoppe umiddelbart. Avhengig av dine foreldres personligheter, men de kan ikke ønsker å gi opp bilnøklene etter bare ett eller to diskusjoner.

Ta dine foreldre til øyelegen. Hvis deres visjon forstyrrer kjøringen, kan de gi akt en profesjonell råd om dette problemet. Du ønsker kanskje å sette opp en avtale for deg selv med deres øyne lege på forhånd, for å få sin mening om deres kjøresikkerhet.

Ring dine foreldres lege, særlig hvis de tar medisiner. Informere henne at du er bekymret for dine foreldres sikkerhet under kjøring og at du ønsker å ta dem inn for en avtale. Legen din kan være i stand til å hjelpe deg med å overbevise foreldrene dine til å slutte å kjøre ved å påpeke at medisiner de tar kan gjøre dem døsig. Eller, kan hun peke ut en bestemt medisinsk tilstand gjør det utrygt for dem å kjøre.

Ring din lokale Department of Motor Vehicles hvis foreldrene dine fortsatt insisterer på å styre. MSNBC.com anbefaler ber DMV å be om at foreldrene dine ta en førerprøve fordi en kamerat bilist rapportert dem som kjører uberegnelig.

Spør foreldrene dine om du kan låne bilen sin mens bilen blir reparert, en annen strategi anbefalt av MSNBC.com. Dette kan være et alternativ hvis foreldrene dine trenger å stoppe kjøring umiddelbart før de skade seg selv eller andre. Dette kan hjelpe deg å kjøpe litt tid å overbevise foreldrene dine om å fratre fra kjøring.