Digidexo.com

Hjem rettsmidler for rask Sinus Relief

Forkjølelse, allergi og tørr luft bidrar alle til å tette bihuler og hodepine. Når bihulene blir tilstoppet det blir vanskelig å puste. Rask lindring av lunger, rennende nese, sinus press eller sinus hodepine er ønsket på grunn av den elendighet som omfatter en forkjølelse eller allergi. Det er flere ting som kan gjøres hjemmefra.

Hva er Sinus Congestion

Sinus congestion rammer mange mennesker som vil ha forskjellige symptomer; imidlertid noen ting som kan gjøres hjemme vil ofte lindre ulike symptomer. Antibiotika er vanligvis ikke nødvendig som forkjølelse og allergi må kjøre sine kurs. Utflod fra nesegangene på grunn av forkjølelse og allergi vil være gul-grønn, sammen med sinus press, tett nese, rennende nese, hodepine og lav feber er symptomer på forkjølelse eller allergi.

Nesespray

Over skranke medisiner som i nesespray for å avlaste lunger og trykk er tilgjengelig for rask lindring. Nesespray vil redusere hevelsen i lomme passasjer, noe som gjør det lettere å puste og å tillate enklere blåser i nesen til å utvise ekstra slimete. Disse skal bare brukes etter anvisningen på pakken som de kan være vanedannende.

Smertestillende midler

Smertestillende midler som i aspirin, paracetamol eller ibuprofen hjelp i å redusere hevelse i sinus hulrom samt å redusere smerten av en hodepine som er forbundet med forkjølelse og allergi. Disse også skal tas bare som anvist. Slimhinneavsvellende midler i pilleform er også tilgjengelig. Les pakken instruksjoner for å finne ut hvilken type vil være nødvendig basert på symptomene.

Fuktig luft

Varm, fuktig luft også lindrer sinus press. Pust varm, fuktig luft fra en varm dusj, bruk en luftfukter for å holde luften i hjemmet fuktig eller plassere en kjele med vann på kokk komfyr og varme den bare for å koke. Fjerne vannet fra ovnen og legg et håndkle over hodet og helle over kjele med vann med hodet tildekket og puste inn den varme luften i 5 to10 minutter. Dette hjelper i å løsne slim for å fordrive det, mens på samme tid, reduserer svelling av sinus hulrom.

Irritasjoner

Unngå enhver form for røyk som røyk tørker og irriterer slimhinnen i nese passasjer. Prøv å holde seg borte fra blomster, trær, ugress eller kjæledyr, hvis allergisk, for å unngå tette bihuler.

Ansiktsmasker

Varm en gel ansiktsmaske i mikrobølgeovnen etter anvisningen på pakken og legg ansiktsmaske over øynene og la seg ned med masken på plass i 10 minutter. Dette er også en rask middel for sinus relief.

Konklusjon

Siden mange sinus sufferers vil oppleve forskjellige typer symptomer, prøve forskjellige hjem rettsmidler før den rette er funnet. Alle medisiner må tas bare som anvist.