Digidexo.com

Metangass Forgiftning Symptomer

Luktfri metangass produseres fra noen enkle situasjoner som vanligvis finnes rundt hjemmet. Potting jord i en plastpose, rotting mat i ditt kjøkken og kloakk drenering problemer er bare noen av årsakene til metangass utviklings i ditt hjem. Det er også en primær gass som brukes i blandingen til oppvarmingsformål. Dette naturgass kan også sive inn i ditt hjem gjennom kjellere. Symptomene ligner på det du opplever med influensa.

Hodepine

Hodepine er ofte det første tegnet på metangass forgiftning. I 1937, en skole i New London, Texas blåste opp når metangass ble antent av gnist fra en arbeider verktøy. Denne eksplosjonen drepte minst 300. lærere og skolebarn hadde hodepine i dagene før hendelsen. Dette var det eneste symptomet at de overlevende rapportert etter ser tilbake i tid før eksplosjonen. Metangassen hadde bygget opp og gikk ubemerket på grunn av mangel på noen andre helseplager.

Hjertebank

Hjertebank er ett av symptomene som er forårsaket av metangass. Dette er det ubehagelig følelse som hjertet slår hurtig, ut av sekvensen, eller unormalt på annen måte. Folk som opplever dette symptomet fra eksponering til denne gassen vil ofte bli gitt en friskmeldt etter at de får medisinsk hjelp.

Kognitiv

Uoppmerksomhet, dårlig dømmekraft og hukommelsestap er tegn på metangass forgiftning. Jo mer du er utsatt for denne gassen, de mer dominerende disse symptomene blir. Folk som opplever disse symptomene er ofte ikke klar over at dette skjer før noen gjenkjenner dette i dem og peker den ut.

Svimmelhet

Svimmelhet og fogginess er et symptom på metangass eksponering eller forgiftning. Disse symptomene vanligvis vises og forverre mer tid du bruker på det stedet som havner denne gassen. Når tilbringe tid borte fra dette miljøet vil symptomene forsvinne. Denne foreteelse er vanlig med denne type forgiftning.

Motor Coordination

En reduksjon i motorisk koordinasjon ofte forekommer etter å ha blitt utsatt for metangass. Det kan dukke opp på subtile måter som en normalt uvanlig antall tilfeller av knocking over tingene rundt hjemmet. Slippe ting mer enn vanlig, og selv bumping inn i ting i et miljø du er bruk for.

Influensalignende symptomer

Mental uro slapphet og ubehag er ofte symptomer som er tilstede i dagevis uten en forklaring. Dette er også symptomer man opplever med influensa så mange ganger folk holde seg hjemme og hvile, som selvsagt kommer til å gi dem mer eksponering og forverre symptomene.