Digidexo.com

Generelle krav til sykepleierskolen

Krav for opptak til sykepleierskolen varierer etter akademisk institusjon og av ønsket nivå av grad eller sertifisering. Vanligvis opptakskrav til førsteamanuenser eller diplom programmer er mindre strenge enn fire år eller avanserte studieprogrammene. Sykepleie skolekrav for alle studenter omfatter akademisk kurs, klinisk arbeid og eksamen for lisensstatusen.

Personlige kvalifikasjoner

Opptak til sykepleierskolen kan kreve en kriminell bakgrunn sjekk, en personlig uttalelse, CV og anbefalingsbrev.

Diplom programmer

En sykepleier diplom for sykepleier (RN) sertifisering program krever kurs i kvantitative metoder, skriving, kliniske ferdigheter, humaniora, naturvitenskap og sykepleie.

Nursing College

En Bachelor of Science i sykepleie (BSN) krever college kurs i biologi, kjemi og matematikk som en stiftelse og deretter anatomi, fysiologi, klinisk sykepleie, psykologi, sosialt arbeid og helse vurdering kurs.

Graduate School

En Master of Science i sykepleie (MSN) eller doktorgrad i sykepleie (Ph.D.) krever gjennomføring av en bachelorgrad, etterfulgt av avanserte kurs, klinisk arbeid for å forberede for selvstendig praksis og en skriftlig avhandling etterfulgt av en muntlig forsvar.

Klinisk

Kliniske krav til pleie skolen generelt omfatter rotasjoner gjennom sykepleie spesialiteter som obstetrikk-gynekologi, pediatri, akuttmedisin, familie praksis og onkologi.

Lisens

National Nursing lisensstatusen Eksamen (NCLEX) kreves for å praktisere som sykepleier (RN).

Videreutdanning

Krav til etterutdanning varierer fra staten og er nødvendig for vedlikehold av lisens; utdanning kan fås gjennom å delta klasser på skolene i sykepleie, foredrag, konferanser eller symposier.