Digidexo.com

Hvordan få Ernæring Consulting Betalt av forsikring

Ernæring terapi ofte kan være en nyttig komponent i medisinsk behandling, men ofte er det ikke dekkes av forsikringen. Det kan ikke bare forbedre et individs helse, men det kan også spare penger på helseutgifter. Ifølge en rapport fra National Academy of Sciences 'Institute of Medicine (IOM), får ernæringsterapi er kostnadseffektivt. Dietitians kan hjelpe folk klarer tilstander som høyt blodtrykk, høyt kolesterol, nyre og hjerteproblemer og diabetes. En studie av Department of Veterans Affairs Medical Center i Long Beach, California., Viste at mer enn halvparten av personer som så en klinisk ernæringsfysiolog bare et par ganger senket sin kolesterol så mye at de ikke lenger er nødvendig kolesterol medisiner. Ernæring terapi reddet helsevesenet om $ 60 000 per år i reseptbelagte stoffet kostnader. Ifølge IOM rapporten, kan ernæring terapi bety en besparelse på millioner av dollar. For eksempel, hvis Medicare begunstigede med høyt blodtrykk mottatt ernæring terapi, helseutgifter over en fem års periode under produksjonen redusert med anslagsvis $ 52 millioner dollar. Disse kostnadsbesparelser kunne økes for hver sykdom ernæringsterapi ble påført. IOM rapportens forfattere konkluderte med at Medicare skulle dekke ernæring rådgivning. Dessverre har de fleste forsikringsselskaper ikke dekker ernæring rådgivning, men heldigvis flere og flere forsikringsselskaper bærere nå ser fordelene av å se en ernæringsfysiolog ( http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=50695&amp ; pf = 3 & amp; side = 1 ).

Bruksanvisning

Hvordan få forsikring dekning for ernæring Rådgiving

Forsikring kan være mer sannsynlig å dekke ernæringsterapi for visse medisinske tilstander som diabetes, fedme, koronarsykdom eller høyt blodtrykk for hvilken diett terapi og modifikasjon er anerkjent som en del av behandlingen (Dr.Weil.com, http: //www.drweil.com/drw/u/QAA400314/nutritional-consultations ).

Første samtale eller se legen din for å se om du kan få en henvisning til en ernæringsfysiolog. Dette vil øke sannsynligheten for ernæring terapi vil bli dekket av forsikringen.

Call, gå online til forsikringsselskapene nettside eller e-posten din forsikring leverandøren for å finne ut hvilken dekning de tilbyr for ernæring rådgivning. Noen forsikringsselskaper kan dekke det helt og noen kan tilby en 10 til 20 prosent rabatt.

En god innsats for å få ernæring besøk dekkes av forsikringen er å se en registrert kostholdsekspert. Du kan ta kontakt med American Dietetic Association sin Nutrition Network Referral Service på (800) 366-1655 (hverdager fra 9 am til 16:00, Central Standard Time) for kontaktinformasjon til dietitians i ditt område ( http://www.medicinenet.com/ script / main / art.asp articlekey = 50695 & amp;? pf = 3 & amp; side = 1 ).

Selv om selskapet sier at politikken dekker ikke kostholdsrådgiving, sende inn papirene likevel, og se hva som skjer. Hvis du har en lege skriftlig henvisning til en ernæringsfysiolog, inkluderer en kopi. Inkluderer også et brev, undertegnet av både kostholdsekspert og lege, detaljering medisinsk behov for behandling.
I korrespondanse referere til kostholdsekspert besøk som "medisinsk ernæring terapi" eller ernæring "management" eller "behandling". Prøv å unngå begrepet rådgivning som det ikke innebærer en medisinsk nødvendighet.

I stedet for å snakke med en adjuster, spør kostholdsekspert for å snakke med medisinsk direktør for helse plan for å vurdere å dekke ernæringsmessige rådgiving, sier Michele Mathieu, Director of Health Care finansiering på American Dietetic Association.

Strek dollar besparelser. Har din kostholdsekspert, lege eller begge detalj framgangen du har gjort og hvor mye penger som blir lagret som et resultat. For eksempel, hvis du har gått ned i vekt eller vært i stand til å redusere medisinering, forklare dette til dem. Legg opp de faktiske dollar som har blitt lagret. Mange forsikringsselskaper er krevende å se faktiske resultater fra kostholdsekspert besøk før de vil begynne å dekke dem. De kan begynne å autorisere dem hvis de ser er det framgang.

8. Være vedvarende. Selv om dine påstander blir avvist, fortsetter å sende dem etter hvert besøk, spesielt hvis du får bedre. Hvis du er vedvarende du er mer sannsynlig enn ikke å få det. Selv om du ikke får forsikring, vil du være å gjøre forsikringsselskapet klar over effekten av ernæring, og med hvert krav arkivert, vil du ha avgitt stemme for forsikringsdekning for ernæring terapi.