Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen?

Forskjellene mellom destillert vann og vann fra springen gå utover det faktum at vann fra springen kommer fra hjem kraner og destillert vann kommer fra en flaske. Den store forskjellen mellom disse to typene av vann er at den renhet og innhold av vann fra springen er regulert av myndighetene og destillert vann er det ikke. Destillert vann forblir konsekvent uansett hvor den er kjøpt; Men hva som er i vann fra springen varierer fra sted til sted.

EPA Forskrift

US Environmental Protection Agency regulerer landets vann fra springen kvalitet, mens destillert vann ikke er regulert av EPA. Dette offentlig etat overvåker mengden av miljøgifter og andre stoffer som finnes i lokale drikkevannet for å sørge for at de følger offentlige standarder. EPA regelverket sikre at vannet er trygt for konsum.

Tap Water Purity

University of Illinois avdeling i fysikk sier at forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen er at vann fra springen ikke går gjennom den samme renselsesprosess som destillert vann. Vann fra springen, som ikke er høyt renset, kan inneholde spormengder av stoffer som salter, nitrater, kloraminer, fluorid, og mikroorganismer, så lenge de oppfyller mengder EPA regelverket.

Destillert vann Purity

Destillert vann kommer fra rekondenseres damp. Renseprosessen omfatter kokende vann og samle vanndamp som returnerer til sin flytende tilstand. Denne prosessen fører til urenheter for å skille for destillert vann, slik at vannet i sin reneste form.

Vann Sammensetning

Forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen er at vannet sammensetningen av destillert vann er konsistent fordi det går gjennom den samme destillasjon. Selv om alle vann fra springen i USA må oppfylle EPA standarder, varierer sammensetning avhengig av beliggenhet og hvordan det lokale renseanlegget filtrerer vannet. Sammensetningen ytterligere endringer hvis folk har filtrering publikummere hjemme.

Ice Cubes

University of Illinois avdeling i fysikk sier at det er synlige forskjeller mellom destillert vann og vann fra springen. For eksempel isbiter laget av vann fra springen er ikke klart, og inneholder mye luftbobler. Isbiter laget av destillert vann er mer gjennomsiktig.

Industrielle og husholdning bruker

Flere bransjer bruker destillert vann mer enn vann fra springen på grunn av destillert vann renhet. Disse næringene inkluderer drikke produsenter og bil væskeprodusenter. Folk ofte bruker destillert vann i stedet for vann fra springen i hjem akvarier og i apparater som dampstrykejern og luftfuktere.