Digidexo.com

Ernærings Programvare for Kids

Ernærings Programvare for Kids


Gratis ernærings online spill og nettsteder gjør det enkelt for barn å lære om, og bli mer involvert i, spise sunt. Noen er mer omfattende enn andre, men alle øke bevisstheten om betydningen av ernæring og gjøre de riktige valg av mat. Nettstedene er lett nok til å navigere at barn kan utdanne og underholde seg selv i en uformell ikke-pedagogisk setting med eller uten familie eller lærer assistanse. Det overordnede budskapet til barna er at de kan være raskere, sterkere, smartere og sunnere ved å spise riktig mat. Barn er klargjorte når rettet mot disse områdene.

Ernæring Exploration

Nutritionexploration.org får barna vitalisert gjennom animasjon og lyd. Arianna, Little D og Mungo er hovedpersonene i spillene. Ernæring delen, som også inkluderer en interaktiv matvaregruppe pyramide, lærer barna om mat og ernæring kombinasjoner. Bruke spill, oppskrifter og handlelister i aktivitetsdelen, barna lære å ta sunne valg. Den "kids panel" er et forum som lar reelle barna fortelle hva de spiser og hvorfor ernæring er viktig for dem. "Kjøkken" delen inneholder anbefalte næringsrike oppskrifter som er lett nok for barna å gjøre.

Kidnetic

Kidnetic.com er et omfattende nettsted som forholder seg til barn. Delt inn i fire sections-- "Move", "spise", "Talk" og "lære", er barn utdannet og underholdt mens du lærer om ernæring som en del av total helse. Den "Move" delen har flere spill og utfordringer som fremmer fysisk form. Den "Eat" -delen får barn på kjøkkenet å lage sine egne sunne og smakfulle snacks og måltider. Barn får et innblikk i den menneskelige kroppen i "Lær" -delen og den unike "Talk" -delen lar barna sende meldinger til sine foreldre. Et lite bibliotek av artikler om ernæring og fitness er tilgjengelig for visning, utskrift eller e-post.

Dole SuperKids

Dole5aday.com har 6 SuperKids Heroes som er på et oppdrag for å redde barn fra å bli "super størrelse." Hver helt representerer en frukt eller grønnsak, og det er en jente som eier gården der de vokser. De har 47 frukt og grønnsaker venner. Nettstedet antyder at barna tenker på seg selv som super barna når de spiser ernæringsmessig. Det er en body mass index kalkulator, oppskrifter, en ernæring database og en frukt og grønnsaker leksikon. Barna oppfordres til å bruke verktøyene til å sette mål for seg selv. Spill forsterke hva barna har lært og utvide sine tanker om ernæring til sine venner og familie.

Ernæring Cafe ved Pacific Science Center

"Nutrition Sleuth", "Ta en Grape", og "Have a Bite Cafe" er forskjellige spill på ernæring Cafe site: exhibits.pacsci.org. Basert på de samme reglene som spillet "Hangman", "Nutrition Sleuth" lar spillerne finne den savnede næringsstoff for en av sakene. Sleepy Sue, for eksempel, ikke spise korn eller kjøtt, og spillerens oppgave er å identifisere den manglende næringsstoffet som vil hjelpe henne. I "Ta en Grape", er spilleren bedt om å velge den riktige spørsmålet basert på svarene. "Ha en Bite Cafe" lar spilleren bygge et måltid og få ernæringsmessige informasjon om det.

Kraftige Girls har kraftige Bones

Ved hjelp av spill og spørrekonkurranser, lærer girlshealth.gov unge jenter hvorfor de trenger friske bein og hvordan å holde seg sterk og aktiv ved å spise riktig. Carla er et tegn de kan identifisere seg med og følge som et eksempel gjennom dagboken sin. Nedlastbare bakgrunnsbilder, skjermsparere, kalender og instant messenger ikoner fungere som daglig forsterkning og påminnelser.