Digidexo.com

Hud tegn og symptomer på diabetes

Omtrent 23,6 millioner amerikanere har diabetes, ifølge American Diabetes Association. De høye blodsukkerverdier som definerer diabetes produsere en rekke tegn og symptomer, inkludert effekter på huden din.

Årsaker

Mange av symptomene huden forårsaket av diabetes oppstå på grunn av dehydratisering og dårlig sirkulasjon, noe som skyldes en ubalanse forårsaket av store mengder sukker i kroppen.

Typer Tegn og symptomer

Vanlige hud tegn og symptomer på diabetes inkluderer tørrhet, byller eller infiserte hårsekker, soppinfeksjoner som fotsopp og ringorm, og små, brune, skjellende flekker.

Diagnose

Hvis du oppdager hud symptomer på diabetes, legen din; hun vil mest sannsynlig sjekke blodsukkernivået gjennom en rutinemessig blodprøve.

Risiko

Ubehandlet, diabetes har potensial til å forårsake hjertesykdom, blindhet og dårlig sirkulasjon som kan føre til amputasjon av føttene, advarer Mayo Clinic.

Løsning

Hvis du har diabetes, vil legen din sannsynligvis starter du på en oral medisin eller insulin for å kontrollere sukker nivåer, og har du besøker med en kostholdsekspert for å lære sunne matvaner. Holde huden ren og tørr, og ved hjelp av kremer samt produkter som talkum bidra til å redusere de ubehagelige virkningene av diabetes hudsymptomer, ifølge American Diabetes Association.