Digidexo.com

Hvordan Lim Mine Broken Briller

Hvordan Lim Mine Broken Briller


Mange mennesker er avhengige av sine briller for å lese, se på TV eller stasjonen. En uheldig ulykke eller enkel slitasje kan lett føre til skade på et par briller. Hvis brillene knekke og du ikke klarer å gjøre det til en optiker eller du rett og slett ikke har råd til å erstatte dem, kan du fortsatt bruke lim for å gå tilbake brillene til en brukbar tilstand. Det tar litt oppfinnsomhet, men liming dine ødelagte brillene sammen igjen er en økonomisk løsning på et vanlig problem.

Bruksanvisning

•  Rengjør den ødelagte delen av deg brillene grundig med en mild såpe. Sørg for å fjerne skitt, skitt og olje for å sikre god vedheft. La dine briller lufttørke for å sikre at det ikke rester fra et papirhåndkle som ville hemme binding.

Plasser en liten mengde av hurtigtørkende lim på en tannpirker. Spre limet på den ødelagte delen av deg brillene grundig, tar seg ikke å slippe noen overflødig lim inn dine rammer eller linser.

Følge de to stykker av deg brillene godt sammen. Bruk en bomullspinne til å fjerne noen ekstra limet som siver ut av den ødelagte området for å sikre en ren obligasjon. Avhengig av styrken og tørketiden på limet, hold enten to stykker av deg brillene sammen til bonding er ferdig eller lagre dine fortsatt tørkende briller på et kjølig og tørt sted.

Tips og advarsler

  • Bruk den raskeste tørking lim du kan for å sikre en god løsning.
  • Lykteglass med plastfolie eller et håndkle for å sørge for at ingen overflødig limet tørker på dem.