Digidexo.com

Grapefruktkjerneekstrakt for barn

Grapefruktkjerneekstrakt for barn


Grapefrukt ekstrakt er kjent for sine varierte anti-sopp egenskaper som gjør det til et ideelt element for å holde i husholdninger hvor barn er til stede. Den kan brukes for å behandle vanlige infeksjoner hvilke barn kan være utsatt for på grunn av deres utviklingsimmunsystem.

Funksjon

Grapefruktkjerneekstrakt inneholder naringenin, et flavonoid som oppfører seg som en antioksidant. På grunn av dette, har de ekstraktet anti-fungale og anti-bakterielle egenskaper som gjør den nyttig i behandling av både indre og ytre kroppslige infeksjoner i barn. Det fungerer også som en avgifte agent, noe som bidrar til å støtte barnas immunforsvar.

Bruksområder

I tillegg til sår og mindre kutt, kan grapefruktkjerneekstrakt brukes til å behandle ringworms, akne og fotsopp. Det kan gis til barn internt for å behandle diaré.

Misforståelse

Grapefruktkjerneekstrakt er ikke laget av grapefrukt eller grapefruktjuice. Som sådan kan grapefruktjuice ikke brukes som en erstatning for grapefruktkjerneekstrakt. Det er et syntetisk kombinasjon av kjemikalier og grapefruktmasse.