Digidexo.com

Akryl Vs. Porselen Occlusion

Akryl Vs.  Porselen Occlusion


Når du mister en tann fra skade eller sykdom, kan en tannlege gi en kunstig tann laget av porselen eller akryl plast. Han kan også hjelpe deg med å bestemme hvilket materiale vil gjøre den beste jobben med å gi deg et balansert okklusjon, eller til og med bite.

Historie

Tradisjonelt, porselen tenner så mer naturlig og varte lenger. Med oppdagelsen av nye biomaterialer, har akryl tenner blitt mye mer slitesterkt.

Funksjoner

Ifølge protese Hjelp, god kvalitet porselen tenner er de mest naturlige produktene, og setter standarden for estetikk. Til tross for fremskritt innen biomaterialer, porselen tenner fortsatt gjøre en bedre jobb med å holde opp over tid, men de gjør sprekk og chip lettere. Akryl tenner, på den annen side, gjør en bedre jobb med dempning lyder fra "clacking" eller tenner tapping.

Benefit

De mer motstandsdyktige porselen tenner er mindre sannsynlig å slites ned med bruk, så vil opprettholde en balansert okklusjon lenger enn akryl tenner vil.

Betraktninger

Noen mennesker har mistet bein i kjevene og har mindre støttende tannkjøtt vev enn andre. Hvis du er en av disse menneskene, kan akryl tenner, som holder seg på plass bedre når du slipe eller banker tennene, være det beste valget.

Tips

En tannlege kan diskutere fordeler og ulemper med porselen versus akryl tenner og hjelpe deg å avgjøre hvilket alternativ som er best for din livsstil.