Digidexo.com

Hvordan bruke Wild Yams i å bli gravid

Hvordan bruke Wild Yams i å bli gravid


Infertilitet er et område hvor legene er ofte igjen i mørket. Mange kvinner prøver å bli gravid i årevis uten resultater, selv når det ikke er noen fysiske problemer med kroppen sin som skulle hindre graviditet. Bekjempelse av ufruktbarhet har vært en kamp for kvinner i århundrer og mange kvinner slå til urtemedisiner i håp om å bli gravid med barnet de lengter etter. Wild yams, som finnes hovedsakelig i Mexico og Nord-Amerika, er en urtemedisin som kvinner bruker noen ganger å bli gravid.

Bruksanvisning

•  Kjøp en wild yam ekstrakt. Ekstraktet er tilgjengelig i butikkene der naturmidler er tilgjengelig og kan bli funnet på Internett, vanligvis for rundt 10 dollar eller så, selv om prisen vil variere basert på butikken der det er kjøpt.

Bruk en dropper, slippe alt fra 10 til 20 dråper på en skje. Beløpet vil variere avhengig av kvinnen, men det bør aldri overstige 20 dråper i en dag. Begynn å ta en dose av dette beløpet i begynnelsen av en menstruasjonssyklus. Den første dagen er ideelt.

•  Fortsett å ta en dose på 10 til 20 dråper om dagen før eggløsning, omtrent en uke etter slutten av en menstruasjonssyklus, selv om den spesifikke dag vil variere på kvinnen. Det er kits tilgjengelig over disk i mange butikker å overvåke kroppen for eggløsning, så dette bør brukes til å bestemme når eggløsningen skjer.

Stopp tar wild yam ekstrakt før eggløsning. Tar det under eggløsningen kan hindre eggløsning oppstår hos noen kvinner, så det bør stoppes før eggløsning og tatt etter eggløsning for de optimale effekter.

Tips og advarsler

  • Snakk med en lege før du bruker wild yam å bli gravid. Selv om det er ingen studier som tyder på at det er usikre, vil urtemedisiner noen ganger samhandle med medisiner og en lege bør være klar over naturmidler som brukes før du tar dem.