Digidexo.com

Hvordan Aktiver C-Flex på en REMstar M

Den REMstar M serie av kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskiner produsert av Respironics tilbyr C-Flex alternativet på sin Plus og Pro-modellene. C-Flex-funksjonen gjør at brukeren kan velge mellom tre nivåer av redusert trykk som tillater brukeren å puste ut med større komfort samtidig opprettholde det foreskrevne lufttrykket under innånding. Hvis legen foreskriver C-Flex-funksjonen for søvnapné, vil hjemmepleier ansvaret for å sette press på REMstar M programmere maskinen til å gi deg tilgang til C-Flex-menyen, slik at du kan aktivere denne funksjonen som nødvendig.

Bruksanvisning

Trykk på knappen for å slå på REMstar M. CPAP maskin vil automatisk begynne å levere luft gjennom masken på foreskrevet trykk.

Løft dekselet døren plassert over rampen, makt og C-Flex-knappene for å avsløre skjermvisningen.

Trykk på C-Flex-knappen. Displayet viser ordet "C-Flex." Nedenfor ordet blir tallene 1, 2 og 3 med en pil over til den aktuelle trykkinnstilling. Jo høyere tall valgt lavere lufttrykk under utånding.

Plasser CPAP maske over nesen og legg stroppene rundt hodet. Juster til komfortabel.

Sleep for en eller to netter på innstillingen forhåndsprogrammert av hjemmepleier. Legen har foreskrevet denne innstillingen basert på laboratorietester. Men, har du muligheten til å endre denne innstillingen hvis du synes det er ubehagelig.

6. Trykk på "+" knappen i nedre høyre hjørne av skjermen eller "-" -tasten i nedre venstre hjørne for å justere C-Flex nivå.

Tips og advarsler

  • Hvis du trykker på C-Flex knapp og får en melding på skjermen som sier, "FLEX komfort har blitt deaktivert på denne enheten," kontakt hjemmepleier å kontrollere at resepten er oppgitt denne funksjonen skal være slått på. Ta kontakt med din lege hvis du føler deg resepten er feil.