Digidexo.com

Raskt vekttap for en Teen

Raskt vekttap for en Teen


Å miste vekt kan være en vanskelig oppgave generelt; Det krever tålmodighet og utholdenhet, som noen tenåringer kan mangle. Hvis du er en tenåring og ønsker å kaste pounds raskt, det er morsomme måter å gjøre det. Imidlertid vil det ikke alltid være lett, slik disiplin er nødvendig i tillegg.

Dance Dance Revolution

Dance Dance Revolution er et morsomt og interaktivt spill som lar deg komme opp og flytte. DDR bruk er svært populært blant tenåringer og kan sees i videospillehaller over hele landet. Bare å sette inn videoen spillet inn i spillsystemet og plugg i en matte å begynne. Når du spiller en sang, må du tråkke på pilene (på matte) som de bla opp skjermen. Dette er en utmattende spill, perfekt for cardio trening.

For å gå ned i vekt raskt, spille Dance Dance Revolution (DDR) i minst 30 minutter hver dag. Ta pauser om nødvendig fordi dette spillet er utholdenhet krevende. Start med enkle sanger, deretter øke nivået som du lærer spillet. Spille av sanger som er for rasende i tempo vil ta motet fra deg. Spille av sanger som er for lett vil ikke utfordre deg eller gjøre deg å miste vekt raskt nok. Derfor holder det balansert. Etter de første par timene, vil du bli bedre på dette spillet som du spiller.

Å spise riktig

Selv Dance Dance Revolution vil hjelpe deg å miste vekt raskt, vil det ikke gjøre jobben alene. Du må spise riktig også. For best resultat, følg denne vekttap programmet hver dag i en uke:

7 til 8 am - 3 kokte økologiske egg og 2 oz. av gresk ost

10 - et eple

Noon - bakt magert kjøtt (kylling, kalkun bryst, laks eller kalvekjøtt), økologisk tomatsalat. Tilsett en klype salt, balsamicoeddik og olivenolje til salat.

15:00 - £ 1 vanlig yoghurt som inneholder 2% til 3% fett

18:00-19:00 - bakt magert kjøtt og kål salat. For en mer smakfull kål salat, gni en dash av salt i kål. Kål er rik på fiber og kan gjøre magen føles full.

Ikke spis mer enn fem ganger om dagen. For å eliminere cravings, to av dine måltider bør inneholde magert kjøtt og de tre andre småretter. Ikke glem å drikke mye vann, da vann kan gi illusjon av en full mage.

Sport

For å hjelpe deg å miste vekt raskt, delta i en sport som interesserer deg. Unn deg en som innebærer å kjøre, gå eller hoppe slik at du kan svette, brenner de nødvendige kalorier du trenger å gå ned i vekt. Noen fysiske aktiviteter for å vurdere er bordtennis, basketball, squash, badminton og skøyter. En time av noen av disse aktivitetene, kombinert med riktig kosthold vil ha deg Shedding uønsket pounds på kort tid.