Digidexo.com

Urter for Joint Health

Urte behandling er blitt tatt på av moderne helsepersonell for å hjelpe forbedre felles helse når vestlig medisin beviser dyrt, farlig eller ubehagelig. Selv om urte behandling ble ofte ignorert av vestlige, har urte behandling blitt brukt til å behandle smerter og betennelse i leddene for omkring 2000 år. Med fremveksten av medisinske tester som finner noen urte-behandlinger for å være trygg og effektiv, mange medisinske fagfolk nå vurdere urte behandlinger for felles helse.

Historie

Ifølge "Tradisjonell Kinesisk Medisin" av Henry C. Lu, Ph. D, har urte behandling vært brukt siden tidlig historisk tid til å behandle tilstander og forbedre felles helse. Registreringer av bruk av urte behandling i Kina dato tilbake så tidlig som 476 f.Kr. Først utviklet seg fra sine gamle røtter i sjamanistisk medisin i mange kulturer - inkludert kinesisk, japansk, afrikansk og indiansk medisin - urte behandling har mange remedier som kan hjelpe forbedre felles helse og redusere leddsmerter og betennelser.

Urter for leddbetennelse

Ifølge "The One Earth Herbal Sourcebook" av Alan Keith Tillotson, til vanlige urter behandle leddbetennelse og smerte inkluderer linfrøolje, myrra tyggis, bromelain og gurkemeie rot. Å behandle kosten mangler som kan føre til leddbetennelse, kan en herbalist anbefaler at du legger tørr ingefær, hvete spirer eller alfalfa blad som en urte supplement til kosthold.

Ingefær

Ingefær virker mot leddbetennelse ved å inhibere kroppens produksjon av betennelsen kjemikalier prostaglandin og tromboksan, i henhold til en 1992 studie av F. Kiuchi. "The One Earth Globalt Sourcebook" tyder på at du blander ingefær pulver med honning for å danne en lime, som du bør spise for å behandle leddbetennelse og redusere leddsmerter. Tillotson antyder en startdose på 500 til 1500 mg av tørket ingefær opp til tre ganger per dag. Ingefær te er en populær måte å ta ingefær og ingefær-te er en urte behandling som kan tas som ønsket.

Alfalfa Leaf

Alfalfa blad inneholder næringsstoffer som bidrar til å redusere hevelse i ledd, nærer felles helse og balansere hormonelle årsaker til leddbetennelse. Alfalfa frø og spirer bør unngås på grunn av studier som viser en tendens til å fremkalle lupus hos primater. Alfalfa blad er ikke anbefalt hvis du lider av lupus; det er fordi det inneholder komponenter som kan forverre tilstanden din.

Tillotson av "One Earth" antyder at alfalfa blad være forberedt til en søt væske og fortært med soda vann i en tonic. Alfalfa er også tilgjengelig som supplement tabletter.

Chinese Herbal Formula for Joint Pain

For leddsmerter, ville kinesiske naturmedisinere anbefaler en blanding ofte kalt Stop Pain Tabletter, ifølge Thomas Richard Joiner i kinesisk urtemedisin Made Easy. Blandingen, som er anbefalt for leddbetennelse - samt magesmerter og hodepine - kan også bli kalt Yan Hu Suo Zhi Tong Pian.