Digidexo.com

Første måneden graviditet symptomer

Første måneden graviditet symptomer


I løpet av den første måneden av svangerskapet mange tegn og symptomer kan oppstå. Du tror du kan være gravid? Her er noen første måneden ledetråder.

Identifikasjon

Det er flere typiske tegn på graviditet at kvinner kan oppleve. For noen forventningsfulle kvinner, den første ledetråd de er "med barn" kommer med en savnet perioden. Fraværet av en syklus kan være forårsaket av mange forhold, men et svangerskap er de mest vanlige.

Betydning

En annen betydelig symptom på tidlig i svangerskapet er kjent som morgenkvalme, selv om noen kvinner opplever kvalme gjennom hele dagen. Morgenkvalme er forårsaket av den raske økningen i graviditetshormonet HCG, og avtar vanligvis etter første trimester.

Effekter

En vanlig bivirkning av tidlig graviditet er ømme bryster, hevelse eller mørkere av areola. Et annet tegn på graviditet kvinner ofte nevner er følelsen noen verkende muskler eller influensalignende symptomer.

Time Frame

Nær tidspunktet for første uteblitte menstruasjon en gravid kvinne kan oppleve lys spotting eller blødning. Dette kalles blødningen og er forårsaket av endringer i livmorslimhinnen når egget første implantater.

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse at alle kvinner vil oppleve disse tegn og symptomer på graviditet. Sannheten er, noen kvinner ikke finner ut at de er gravide før de er mange uker sammen i svangerskapet på grunn av mangel på graviditet tegn. For disse kvinnene er det ikke før de hører fosterets hjerteslag, eller se barnet i en ultralyd, at de selv innser at de er gravide.