Digidexo.com

Hvordan Test for Air Allergener & Mold

Hvordan Test for Air Allergener & Mold


Nysing, rennende øyne, rennende nese og hoste er tegn på at du har en allergi. Hvis du lurer på om den skyldige kan være mugg og allergener i hjemmet eller arbeidsplassen din, er det flere måter du kan gå om testing, noen av dem bedre enn andre. Du kan bruke en profesjonell i person (best) eller en gjør-det-selv-kit bestilt over Internett (mindre pålitelig) for å bestemme hva som bebor huset ditt, og hvis det er behov for å bli utryddet.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvilken tjeneste du ønsker å bruke: en DIY kit kjøpes over Internett eller et lokale jernvarehandelen eller en profesjonell tjeneste som spesialiserer seg mugg og allergener. En DIY kit består vanligvis av en enkel petriskål som er igjen i det fri for å samle frittflytende muggsporer som er i luften, og kan ikke gi deg den mengden av mold stede. Settet må bli sendt ut til selskapet som skal analyseres. DIY kits vil koste deg alt fra noen få dollar til hundrevis av dollar og i motsetning til en profesjonell, ikke vil måle både nivået av sporer eller allergener både i og utenfor huset ditt og heller ikke i stand til å tilby deg motvirke tiltak for forurensning.

•  Bestem hvilken behandling du kan for hjemmet ditt hvis testen kommer tilbake med en spesielt skadelig rase av mold identifisert ved å forske på de typer av mold funnet. Det kan være svært vanskelig å finne ut hvor mold vokser i ditt hjem med mindre det kan sees med det blotte øye. Hvis du velger en profesjonell, er det deres jobb ikke bare for å teste for det bestemte typer mugg og allergener du har i ditt hjem, men å måle disse funnene med begge de omkringliggende miljøer og de regionale normer. De vil også håndtere behandling etter analyse hvis hjemmet er forurenset med et særlig høyt nivå av mugg eller allergener.

Kjøp en ultrafiolett bakteriedrepende lys for å installere i ditt duct arbeid for å bekjempe allergener. Disse er tilgjengelige fra en profesjonell eller på nettet, og bør installeres der lyset ikke vil komme i kontakt med menneskelig hud for eksempel i en luftkanal. For best resultat, ta kontakt med en profesjonell.

Kjøp en profesjonell karakter filter for hjemmet ditt hvis du ikke er interessert i en full inspeksjon. De fleste profesjonelle mold og allergen spesialister vil heller anbefale et merke eller selge deg en direkte. Oppvarming, ventilasjon og air condition kan og vil tilby deg produkter for hjemmet ditt også og kan installere både ultrafiolett bakteriedrepende lamper og høyverdig allergen filtre.