Digidexo.com

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med antihistaminer

Hvordan å behandle Poison Ivy Utslett med antihistaminer


Bruk av antihistaminer har fått i popularitet de siste årene ved behandling av Poison Ivy utslett. Mens aktuelle kremer kan gi blandede resultater, kan muntlig antihistaminer som Benadryl og Chlor-Trimeton være effektive i healing irritert hud og reduserer kløen.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du har, faktisk, kommer i kontakt med en gift eføy planten før du behandler utslett med et antihistamin. Tre kjennetegn definerer en gift eføy plante - mandelformede blader oppstå i klynger av tre, de klynger vokse ut av vekslende posisjoner på vintreet (ikke overfor hverandre) og det er ingen torner hvor som helst på anlegget.

Velg en muntlig antihistamin å behandle Poison Ivy utslett. Produktet skal inneholde enten klorfeniraminmaleat eller difenhydramin hydroklorid. Disse to ingrediensene er normalt finnes i over-the-counter medisiner som brukes til å behandle høysnue og allergi symptomer. De kan også anvendes som et middel for vanlig forkjølelse.

Unngå å bruke aktuelle salver som inneholder antihistaminer å behandle utslett forårsaket av eksponering for Poison Ivy, med mindre du vet sikkert at du ikke vil ha en allergisk reaksjon. En betydelig andel av befolkningen kan reagere negativt på en aktuell krem ​​eller salve brukes til å behandle Poison Ivy utslett, og det berørte området kan bli smittet eller blemmer kan brekke. Vær oppmerksom på at enkelte Calamine lotion kan inneholde antihistaminer som en ekstra grad av effektivitet.

Bruk vanlig Calamine lotion med en muntlig antihistamin for de beste resultatene. Calamine lotion er den mest pålitelige behandling for giften eføy utslett, siden det forårsaker porene i huden seg sammen og lindrer irritert hud ved å tørke og danne et beskyttende belegg.

Oppsøk lege umiddelbart hvis giften eføy utslett forverres eller blir smittet etter bruk av antihistaminer. En infisert utslett eller ødelagte blemmer kan forårsake blodforgiftning i alvorlige tilfeller. Legen din kan ha behov for å gi deg et kortikosteroid injeksjon for å kontrollere utslett, og gi deg noen lettelse.

Tips og advarsler

  • Legge havregryn, natron og Epsom salt til et kjølig bad kan være en annen måte å føle lettelse fra Poison Ivy utslett. Unngå varmere vann, som kan åpne opp porene i huden og tillate mer av de irriterende oljer fra giftsumak anlegg for å trenge gjennom huden.
  • Se legen din hvis Poison Ivy utslett ikke har forsvunnet innen 2 uker etter kontakt.