Digidexo.com

Amino Acids for Fast Hårvekst

Håret er sammensatt av protein. Den vokser fra hårsekkene som ligger innenfor hudens dermis laget. Hår vokser opp og gjennom epidermis og utover, i varierende lengder, både som et tegn på skjønnhet og for kroppen varme.
Protein, inkludert hår protein, er sammensatt av lineære aminosyre kjeder. Aminosyrer bidra til å bygge nye celler og spiller viktige roller i stoffskiftet. Cystein, metionin, cystin, arginin og lysin er de fem typer av aminosyrer som har en effekt på hårveksten. Aminosyrer er tilgjengelig i supplement form for å fremme rask hårvekst.

Funksjon

Riktig balanserte dietter inneholder tilstrekkelige mengder protein som fremmer hele kroppen helse. Protein inntak er viktig for friske organer, muskler, leddbånd, kjertler, negler og hår. Langsiktig inntak av protein-mangel fører til at kroppen til å stoppe hårvekst og det til slutt mister håret sitt. Gjør kosttilskudd proteiner, som er sammensatt av hår fremmende aminosyrer, 1/6 av ditt daglige kosthold. Korn, frø, egg, fisk og magert kjøtt er noen vanlige proteinrike matvarer.

Cystein

L-cystein er en aminosyre som er kjent for å fremme hårvekst. Den forbedrer hår kvalitet og struktur, og det er kjent å fordoble lengden av håret. L-cystein hindrer også håret fra å falle ut, og den har en avgiftende virkning i kroppen.

L-Cystine

L-Cystin er en aminosyre som er et vesentlig element i dannelsen av både hud og hår. L-Cystin øker også kroppens immunitet mot sykdommen.

L-metionin

L-metionin er en essensiell aminosyre som bidrar mot for tidlig hårtap. Det forbedrer også håret tekstur, kvalitet og vekst.

L-lysin

Lysin fremmer hårvekst. Det er viktig i funksjon av mange proteiner, og det er en essensiell aminosyre som er nødvendig for total vekst. Lysin blir ikke produsert i kroppen. Som en essensiell aminosyre, lysin må bli konsumert.

L-Arginine

Arginin er svært viktig for vekst, inkludert hårvekst. Det stimulerer frigjøring av veksthormon, og er viktig for metabolske prosesser.

Betraktninger

Mens aminosyrene er naturlig tilgjengelig i mange matvarer, de kan kjøpes som kosttilskudd. De er tilgjengelige i pulver, så vel som tabletter og kapsler. Disse aminosyrer er produsert fra gjær proteiner eller egg og andre animalske proteiner.
Rådfør deg med lege eller helsepersonell om å ta aminosyre terapi for hårvekst.