Digidexo.com

Tips om Hair-Loss hodebunnen behandlinger

Mens håravfall er en pinlig medisinsk tilstand, er tilstanden sjelden alvorlig. Finne den beste behandlingsregime for håravfall er ofte en prosess med prøving, evaluering og feiling. Hårtap kan lett bli behandlet og reversert ved å følge en serie av billige hjemme rettsmidler sammenlignet med dyre kirurgiske rettsmidler for hårtap. Hjem rettsmidler for hårtap gir mange fordeler, inkludert å være minimal invasiv, rimeligere, og mindre risikofylt for den generelle helsen til pasienten.

DHT Inhibitor

Overproduksjon av hormonet DHT, som er en potent form av hormonet testosteron, forårsaker hårtap. Bruk en sjampo eller aktuell DHT inhibitor som Propecia, Rogaine eller en muntlig DHT inhibitor som så Palmetto. Bruk minst 320 milligram daglig, for så Palmetto tas oralt til å blokkere produksjonen av DHT i hodebunnen. Når du bruker oral kosttilskudd og medisiner for hårtap, må du kanskje ta dem med mat hvis du har en sensitiv mage.

Medisinert Shampoo

Bruk en alternerende diett av sjampo som inneholder steinkulltjære, sink og salisylsyre. Veksle mellom hver sjampo. De sjampo kan også byttes hvis du Shampoo håret flere ganger daglig. Kulltjære og sink arbeid ved å fjerne overflødig talg fra håret og hodebunnen. Salisylsyre virker ved å fjerne flassende hud og tørket talg fra hodebunnen. Masser sjampoen inn i hodebunnen ved hjelp av store sirkulære bevegelser. Dette bidrar til sjampoen for å trenge inn i hodebunnen. Masserer sjampo inn i hodebunnen bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen. Behold sjampo i fem minutter for maksimal effekt. Skyll sjampo med lunkent vann fra nakken forover for å tillate de aktive ingredienser av sjampo for å forbli i hodebunnen etter skylling.

Eddik Conditioner

Bruk en løsning av 50 prosent eddik og 50 prosent vann fra springen. Masser oppløsningen inn i hodebunnen etter hver sjampo. Bruke store sirkulære bevegelser å massere eddik og vann inn i hodebunnen og gjennom hver hårsekken. Eddik virker til å balansere pH-verdien av hodebunnen mens massasjeeffekt arbeider for å stimulere hårvekst ved å forbedre blodstrømmen til hodebunnen. Eddik balsam legger også glans og kroppen til hårsekken.