Digidexo.com

Nevropati behandling for alkoholisme

Nevropati behandling for alkoholisme


Å drikke alkohol til overmål er generelt ikke en sunn alternativ. Overdreven drikking kan føre til alvorlige helsemessige forhold. Blant disse forholdene er alkoholiker nevropati - en lidelse preget av nedsatt funksjon av ens nerver på grunn av skader forårsaket av å drikke for mye alkohol. Alkohol er et giftig stoff for menneskekroppen. Dens effekt på en persons nervene er giftig. Hvilke behandlinger finnes for alkoholholdige nevropati?

Første ting først

Først må alkoholisme behandles. Dette betyr å slutte alkohol, akkurat som en rusavhengig av noen annen narkotika ville slutte. Dette kan innebære litt tid på et rehabiliteringssenter eller i noen lignende program. Noen har vært i stand til å slutte på egen hånd, selv om - som regel med hjelp og støtte fra familie og venner. Uansett vil alkoholiker nevropati ikke bli behandlet dersom brukerens drikkevaner ikke har helt forandret.

Medisinering

For alkoholholdige nevropati, er medisiner vanligvis bare brukes som smertestillende. Den brukes i de minste mengder mulig fordi trusselen om ytterligere avhengighet vevstoler når du arbeider med en alkoholiker. Medisiner varierer i styrke fra aspirin, paracetamol og ibuprofen til kraftigere stoffer som fenytoin, gabapentin og karbamazepin.

Forebygge skade

Fordi pasientens nerver ikke fungerer på riktig måte, er det viktig at brukeren lærer seg å bevege seg på en slik måte som for å forhindre skade. Dette innebærer å endre visse atferd som kan føre til skade. For eksempel, for å unngå forbrenning, temperaturen i et bad må alltid kontrolleres. Pasienten bør regelmessig fjerne hans eller hennes sko og sjekke føttene for å være sikker på at ingen andre personer på grunn av press eller noen objekt fanget i skoen har oppstått. Personens armer og ben bør beskyttes med pads, splinter eller ekstra lag med klær når det er mulig.