Digidexo.com

Alkohol Detox Med Librium

Komme til enighet med en alkohol avhengighet er ingen enkel prestasjon. Avgifte kroppen din og går gjennom tilbaketrekning er vanskelige trinn som kan gjøres enklere med medisinsk intervensjon. Reseptbelagte Librium kan gis til pasienten for å lette symptomer forbundet med brått stoppe alkoholbruk.

Fakta

Librium (chlordiazepoxide hydroklorid) kommer i kapselform, og er tatt muntlig i henhold til forskrivning legens anvisninger. Medisinen virker ved å øke hjernens naturlige beroligende middel GABA (gamma-aminosmørsyre). GABA gjør at visse signaler i hjernen til å enten redusere eller stoppe, og skaper en beroligende, sederende effekt. Det er klassifisert som et benzodiazepin og bidrar til å redusere angst, stoppe anfall, slappe muskler og skape en søvnig eller døsig følelse. På grunn av disse virkninger kan Librium være nyttig i å kontrollere noen av symptomene forbundet med avvenning fra alkohol.

Abstinenssymptomer

Alkohol avrusning og abstinenssymptomer kan variere fra ubehagelig til livstruende avhengig av alvorlighetsgraden av din alkoholavhengighet. Abstinenssymptomer kan være mild som svak skjelving, depresjon, clamminess, nervøsitet og cravings. Mer alvorlige symptomer er kvalme, oppkast, takykardi (rask hjerterytme), kramper og delirium (eller delirium tremens, som inkluderer hallusinasjoner, agitasjon og forvirring). Librium kan være foreskrevet for korttidsbehandling for å hjelpe pasienter med abstinenssymptomer som skjelving, uro og DTS.

Betraktninger

Bruken av Librium hos eldre eller funksjonshemmede pasienter bør overvåkes nøye. Doseringen bør opprettholdes på de minste beløpet mulig for å unngå over-sederende pasienten. Noen pasienter har rapportert motsatte reaksjoner på medisiner, inkludert intense raseri, stimulering og spenning. Hvis du har en kjent overfølsomhet overfor Chlordiazepoxide HCl, bør du ikke ta Librium. Sørg for å fortelle legen din før du starter behandling hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid som Librium bør unngås under graviditet.

Negative reaksjoner

Ugunstige reaksjoner mens du tar Librium inkluderer forstoppelse, kvalme, forvirring, tretthet, utslett, hevelse, menstruasjonsforstyrrelser, endringer i libido og noen ganger gulsott eller leversvikt. Du bør være oppmerksom på at Librium kan påvirke din evne til å kjøre bil eller bruke maskiner. Bruke med lignende medisiner eller mens du drikker alkohol kan påvirke sentralnervesystemet. Librium er klassifisert som en kontrollert stoff og kan utgjøre en fare for å bli vanedannende. Det er generelt foreskrevet for korttidsbehandling bare.

Advarsel

Hvis du drikker alkohol mens du tar Librium, vil du ha økt risiko for bivirkninger som for eksempel bremse av din pust og puls, besvimelse, hypotensjon (lavt blodtrykk), døsighet, svimmelhet, uvanlige tanker eller atferd, problemer med hukommelse og problemer med koordinasjon. Hvis du tar Librium å hjelpe deg gjennom uttaksprosessen, bør du ikke være å drikke alkohol.