Digidexo.com

The History of Drug Abuse Treatment

Behandling for alkoholmisbruk banet vei for metoder for behandling av alle former for narkotikamisbruk. Det tok svøpe alkoholisme og tusenvis av år for samfunnet som helhet til å begynne å se avhengighet som en sykdom.

Tidlig historie

En 1990 US kongress studie kalt "utvida grunnlaget for behandling for alkoholproblemer" credits Dr. Benjamin Rush of Philadelphia, kirurgen general av den kontinentale armé og en som signerer uavhengighetserklæringen, med opprinnelse begrepet behandling for alkoholisme. Rush antydet alkoholisme var en lidelse som skal behandles medisinsk snarere enn en moral mangel.

Ved 1870-tallet kom de første sanitariums på "beruser" begynt å dukke opp, men alkoholikere og andre rusavhengige var fortsatt i stor grad deponeres i mentale asylums. Sykdommen fortsatte å bli klassifisert som en lidelse som ligner på schizofreni og andre psykiske problemer.

Opiater

Bortsett fra alkohol, opium var den dominerende avhengighet gjennom 1800-tallet og tidlig på 1900-tallet, med selv slike eksperter som Sigmund Freud har prøvd seg på å behandle de som er avhengige av morfin og kokain.

Harrison Act av 1914 var den første føderale mot narkotika lovgivning, forby kokain og opiater. Avhengighet til disse stoffene ble umiddelbart en kriminell heller enn en medisinsk sak. Selv om denne endringen ville synes å være til skade for rusavhengige, er det faktisk flyttet regjeringen å begynne å behandle dem.

I sin bok "Managing Multikulturalisme i rusmiddelomsorgen," Dr. Jacob U. Gordon sier: "Den resulterende vekst i antall opium narkomane i føderale fengsler førte til åpningen av det offentlige helsevesenet Sykehus på Lexington, Kentucky, i 1935 og Ft. Worth, Texas, i 1938 Disse sykehusene ga de første systematiske data på utfallet av rusmisbrukere behandling. "

Anonyme Alkoholikere

Anonyme Alkoholikere (AA) dannet 10. juni 1935. Gründerne innrammet "The Twelve Steps" av utvinning fra alkoholisme. I 1939, den nystartede samfunnet utgitt boken "Anonyme Alkoholikere", og bevegelsens medlemskap eksplodert.

I mellomtiden begynte Søster Ignatia Gavin, leder for innleggelser ved St. Thomas Hospital i Akron og involvert med AA, smug innrømme alkoholikere for medisinsk behandling i anlegget henne. Hun, sammen med en av grunnleggerne av AA, Dr. Bob Smith, nesten egenhendig utviklet modellen av sykehusbehandling for alkoholisme og narkotikamisbruk som er i stor grad levd opp til i dag.

Inspirert av suksessen til AA, begynte små grupper av mennesker er avhengige av andre rusmidler enn alkohol møte i slutten av 1940-tallet. Dette kulminerte i den offisielle grunnleggelsen av Anonyme Narkomane (NA) i 1953.

I 1956, American Medical Association klassifisert alkoholisme som en sykdom, og det medisinske miljøet sakte begynte å behandle det som sådan.

1960 Innovations

1960 brakte om begrepet behandlingsmiljøer. Disse gruppene vedtatt noen grunnsetningene i AA filosofi og utvidet til et boligområde samfunn der rusavhengige i tilfriskning levd med hverandre og amatør-ansatte, vanligvis tidligere rusavhengige, i en ren og nøktern miljø.

Vedlikeholdsbehandling med metadon ble også en levedyktig behandling konsept i 1960 som et middel til å håndtere psykologiske cravings og fysiologiske effekter av opiater. Poliklinikker åpnet over hele landet.

Moderne behandling

I dag, slike programmer som AA og NA fortsette å tjene som avgjørende elementer i utvinningen av de fleste narkotikamisbrukere. Sykehus og behandlingssentre gi avgiftning programmer å avvenne pasienter off narkotika, slutt å sende rusavhengige i tilfriskning til medikamentfrie programmer utviklet for å håndtere de psykologiske og atferdsmessige aspekter ved narkotikaavhengighet. Disse kan være innleggelse eller poliklinisk programmer med en rekke forskjellige lengder, avhengig av alvorligheten av den enkelte avhengighet.