Digidexo.com

Den beste maten for en Emergency

Den beste maten for en Emergency


Du bør alltid holde en reserve av mat og vann i tilfelle en nødssituasjon oppstår, og hindrer deg i å bruke mat, vann eller elektrisitet. Ifølge United States Department of Homeland Security Federal Emergency Management Agency (FEMA), bør beredskap oppbevaring av mat være stor nok til å forsyne alle familie eller husholdningsmedlemmer med minst to uker igjen av mat og vann. Se etter mat med lang hylle lever for å bevare for krisesituasjoner.

Hermetikk

Hermetisert kondensert kjøtt og supper har vanligvis lang hylle livet av ett eller flere år. Hermetisk frukt, fruktjuice og grønnsaker har også lang holdbarhet, og du kan lagre hermetisert hardt godteri og hermetisert nøtter å spise i mellom måltidene som snacks. Lagre alle hermetisert matvarer i lufttette beholdere med skru-top lokk for å hindre maten fra å bli bedervet og for å hindre skadedyr eller dyr fra å spise maten.

Fryse-tørket frukt

Frysetørket frukt gir viktige vitaminer og næringsstoffer og også fungere som et naturlig søtningsmiddel. Frysetørkede epler, bær, bananer og annen frukt krever ingen forberedelse, men du kan rehydrere fryse-tørket frukt for å myke opp frukten og få ut sin smak. Å rehydrere tørket frukt, koke en kopp frukt med en kopp vann i en gryte eller panne til fruktens ømhet matcher dine smakspreferanser.

Matvarer med ubegrenset holdbarhet tider

Matvarer med ubestemt hylle liv inkluderer hvete og ris, tørket korn, tørr pasta og soyabønner. Ifølge FEMA nødhjelps mat og vann guide, kan du lagre disse matvarene i nødstilfelle mat reserve på ubestemt tid, så lenge du holder dem i tørre, lufttette beholdere. Du kan også lagre sukker, salt, bakepulver og vegetabilsk olje på ubestemt tid som ingredienser som skal brukes i nødstilfelle mat forberedelse.

Drikkevarer

Ifølge FEMA nødhjelps mat og vann guide, bør du lagre vann for nødstilfelle mat reserve i mat-grade vann lagercontainere. Hvis du ikke ønsker å kjøpe mat-grade vann lagercontainere, bruke plast to-liters brus flasker som har blitt vasket med anti-bakteriell såpe og pyntet med en blanding som inneholder en teskje av ikke-duftende husholdningsklor til 0,25- liter vann. Etter desinfiserende flasken, skyll flasken igjen med vann for å fjerne den desinfiserende løsning. Ifølge Mayoclinic, må friske mennesker konsumere åtte til ni kopper vann hver dag når du bor i et temperert klima. Du kan også lagre instant kaffe, te og ikke-kullsyreholdige drikker på ubestemt tid i lufttette beholdere.