Digidexo.com

Hvordan å senke blodsukkeret Naturligvis

Hvordan å senke blodsukkeret Naturligvis


Med overveldende økning av fedme i USA, er diabetes stadig vanligere. Forebygging er nøkkelen til å unngå en levetid på diett begrensning og medikamentell behandling. Hvis du har blitt diagnostisert med insulinresistens eller om diabetes kjører i familien din, så ta affære nå. Følg disse trinnene for å senke blodsukkeret naturlig.

Hvordan å senke blodsukkeret Naturligvis

Senk sukker inntaket. Denne enkle handlingen kan virke som en no-brainer, men det er ofte oversett. Dette betyr ikke at du ikke kan ha noe sukker overhodet. Gradvis redusere sukker toleranse ved å kutte ut brus, spise bedre korn og praktisere måtehold. Ta gradvis skritt i stedet for å overhale alt på en gang.

Spis fullkorn. Den lave carb mani har gitt karbohydrater en dårlig rap. Det er sant at de karbohydrater i prosessert matvarer laget med raffinert mel oppføre seg som sukker i kroppen. Men du trenger ikke å kutte ut alle karbohydrater for å senke blodsukkeret naturlig. Bare oppgradere karbohydrater du spiser. Velg gode karbohydrater som frukt, grønnsaker og helkorn.

Legg til mer kanel til kosthold. Kanel senker naturligvis blodsukkeret. Legg det til havregryn, frokostblandinger og andre matvarer for god smak og nytte.

Ta kosttilskudd. Vitaminer og mineraler er også blitt brukt for å senke blodsukkeret naturlig. Krom er spesielt effektivt.

Begynn en øvelse regime. Du trenger ikke å bli et treningsstudio rotte, men legger litt mosjon kan dramatisk forbedre din livskvalitet. Prøve å gå 2-3 ganger i uken. Det er en lav effekt trening som folk flest kan gjøre uansett deres fysiske tilstand. Start forsiktig og være konsekvent.

miste overflødig vekt. Hvis du bærer ekstra vekt, så er det sannsynlig bidrar til problemet. Gjøre små endringer i livsstilen din og kontinuerlig bygge videre på dem. Dette vil gjøre din innsats bærekraftig.

Hint

  • Lær tegnene på hypoglykemi-farlig lavt blodsukker. Disse inkluderer plutselige, skarpe sultfølelse, hodepine, svetting, forvirring og svimmelhet eller besvimelse. Alvorlig lavt blodsukker kan frata hjernen av oksygen. Enten du senke blodsukkeret naturlig eller med insulin eller andre medisiner, bør du holde hard candy eller glukose pastiller på hånden i tilfelle av hypoglykemi.