Digidexo.com

Magnesium Oxide som et avføringsmiddel

Magnesium Oxide som et avføringsmiddel


Magnesiumoksid er ofte brukt som en syrenøytraliserende eller et avføringsmiddel. Det absorberes langsomt i menneskekroppen, som produserer en avføring med muligens noe diaré som en mindre bivirkning. Den kjemiske formelen er MgO, noe som betyr at molekylet inneholder ett atom av magnesium og et oksygenatom.

Dosering

Magnesium oksid er et hvitt, fargeløst pulver som ikke vil oppløses i vann. Denne forbindelsen er en effektiv antacid som vil lindre en urolig mage forårsaket av overskytende saltsyre. Magnesiumoksyd, som er tilgjengelig uten resept, kommer i form av tabletter eller kapsler som skal tas oralt. Hvis du bruker det som et avføringsmiddel, ikke ta denne medisinen lenger enn en uke, hvis ikke legen din gir deg en annen anbefaling. Du må ikke ta en dose på kvelden eller på tom mage, men jeg tar det med et fullt glass kaldt vann eller juice. Hvis du glemmer og glemmer en dose, ta den så snart som mulig, men aldri ta to doser samtidig.

Funksjon

Avføringsmidler som magnesium oksid er mat, forbindelser eller legemidler som er tatt for å indusere avføring eller løsne krakk for å avlaste forstoppelse. De opptrer i tykktarmen og tykktarmen for å fremme elimineringen av ufordøyd mat. Store doser vil føre til diaré. Dette er av interesse fordi avføringsmidler kan føre til dehydrering som følge av den store mengden av vann fjernet fra kroppen. De kan også forårsake elektrolytt ubalanser som diaré tapper legemet av elektrolytt som er oppløst i vannet.

Bivirkninger

Dette avføringsmiddel medisiner har en ubehagelig smak. Ta det med fruktjuice eller en kullsyreholdig drikke. Hvis du oppdager alvorlige kramper eller diaré, kan du kontakte legen din. Andre bivirkninger inkluderer elveblest, utslett og kløe; humørsvingninger; vertigo eller svimmelhet; svakhet og tretthet; og brekninger og kvalme. Hold magnesiumoksid i sin originalemballasje og lagre det ved romtemperatur. Ikke oppbevar den på badet der fuktighet kan forurense den. Hold det borte fra barn og kjæledyr.

Avføringsmiddel misbruk

Brukt i overkant, magnesiumoksid eller andre avføringsmiddel kan føre til kronisk forstoppelse. Et slikt overgrep avføringsmiddel kan også føre til intestinal paralyse, irritabel tarmsyndrom (IBS), renal eller nyresvikt og pankreatitt. Overdreven bruk av sentralstimulerende avføringsmidler kan over-stimulere tykktarmen slik at det ikke lett utvise avføring og forstoppelse resultater.

Reaksjoner med andre medisiner

Magnesium i magnesiumoksid kan forstyrre andre medisiner. Det reduserer absorpsjonen av digoksin og andre hjerte medikamenter, så vel som mange antibiotika, inkludert tetracyklin. Magnesiumoksid interfererer også med noen beroligende midler, anti-malarial stoffer og bisfosfonat klasse av legemidler, som anvendes til behandling av osteoporose. Disse interaksjonene redusere styrken av magnesiumoksyd samt andre medikamenter som er involvert. Pasienter bør ta magnesiumoksyd i minst to timer etter inntak av andre medisiner.