Digidexo.com

Frukt og grønnsaker Diet Cleanse

Frukt og grønnsaker Diet Cleanse


En frukt og grønnsaker rens er en av de sikreste og mest bærekraftige på mange dietter ment å hjelpe kroppen i avgiftning. Når foretatt med fokus på sikkerhet og helse, støtter denne rensing diett vektreduksjon og øker kroppens evne til å bekjempe sykdom.

Ting å spise

Først unngå alt fra et dyr (inkludert kjøtt, fisk og meieri). For det andre, unngå alt behandlet. Dette omfatter alle raffinert mat (sukker, alkohol, mel, kunstige søtningsmidler) og noe fra en flaske, boks eller kan. Til slutt, unngå alt kokt før den når ditt kjøkken. En begrenset mengde av korn kan spises, men det må være hel, organisk korn. Prøv å spise to porsjoner med leverstøttende cruciferous grønnsaker (brokkoli, grønne greener, kål, rosenkål, grønnkål) per dag. I hovedsak næringsinnholdet i en frukt og grønnsaker rens er mat som var tilgjengelig for 500 år siden til beboere i din region.

Making It Delicious

Inkludert organisk, nonsalt krydder og små mengder av rene oljer og fett (spesielt extra virgin oliven og kokos oljer) øker appellen til hele, økologisk frukt og grønnsaker. Hvis du ikke har brukt mye tid i produsere midtgangen i det siste, ikke bekymre deg. Inspirasjon overflod på nettet, som tusenvis av hel-mat oppskrifter er gratis tilgjengelig på nettet. (Se Resources.)

Kosttilskudd

Noen dieters velger å legge et supplement komponent til deres rens. (Fordi de også bidra til hydrat kroppen, urtete er mer ideelle kosttilskudd enn kapsler.) For å støtte den rensende funksjon av leveren, dieter kan ta en urte te som inneholder melk tistel, gurkemeie, ingefær og artisjokk. Det er også en god idé å supplere en rensing diett med en høypotent probiotika, som vil innføre en populasjon av gunstige bakterier i fordøyelsessystemet for å hjelpe ut-prosessen gamle fordøyelses buildup.

Forslag til Schedule

Eksperter i naturmedisin (en alternativ medisinsk system som benytter ikke-kjemiske metoder for å fremheve kroppens evne til å opprettholde seg selv) foreslår at en frukt og grønnsaker rens bør vare fra syv til 14 dager. Prøv å smalne dere spiser av mer- til mindre kokt mat i løpet av rens, og aldri "rebound" til normal spising av gorging på bearbeidede, animalske matvarer.

Tilleggsvurderinger

For best resultat, spiser bare mat dyrket i økologisk, utendørs jord (ikke en lab eller drivhus) innen 100 miles av ditt hjem, og er sesong under rensing perioden. De fleste finner en rens mest behagelig og fordelaktig i løpet av våren og tidlig høst, når sesongens grønnsaker er mange og det er et bredt spekter av muligheter.

Rengjøring nøye stua (inkludert erstatte filtre, fjerne alle kilder til muggvekst og installere hele huset vann filtrering system) også betydelig hjelper kroppen din med sin avgiftende arbeid.