Digidexo.com

Hvordan trene med nevropati i Feet

Nevropati er en tilstand forårsaket av nerveskade. Ifølge Mayo Clinic, en vanlig årsak til nevropati av føttene (perifer neuropati) kan være på grunn av diabetes. Det er viktig å holde aktiv når lider av nevropati for å holde smertene minimal. Trene kan også øke oksygen i hele kroppen din, noe som kan bidra til sirkulasjon i blodårene. Alltid konsultere med en lege før engasjerende i noen form for trening for å sikre at du er klar for oppgaven. Det kan hjelpe å be din lege for spesielt laget terapeutiske sko, som kan legge til ekstra støtte for føttene dine mens du trener.

Hvordan trene med nevropati i Feet

Begynnelsen Strekker

•  Masser føttene før han gikk i alle aktiviteter. Masserer føttene vil fremme sirkulasjon gjennom føttene, og stimulere nervene.

Prøv det som kalles roller massasje. Få en deig roller og plassere føttene på valsen. Forsiktig glir føttene frem og tilbake på rullen for å stimulere hælene og buer av føttene.

Strekk deg ankler med ankel rotasjoner. Sitt i en god stol og rotere anklene klokken teller til ti. Etter endt urviseren rotasjon, roter anklene mot klokken mens du teller til ti.

Trene

Begynn med en balanserende rutine før du trener. Forsiktig marsjere på plass, bare å løfte føttene noen inches av bakken. Hvis du må, holde på baksiden av en stol for å holde deg i ro til du er i stand til å gjøre øvelsen uten en stol.

Sitt i en god stol og plassere føttene tett sammen på gulvet. Løft kun tærne. Bøy tærne opp og ned fra gulvet. Bøy tærne 10 ganger.

Spør din lege hvis svømming er en akseptabel form for trening for din tilstand. Svømming kan hjelpe mot stress og vekt på føttene, noe som kan bidra til å lindre smertefulle symptomer brakt videre av din nevropati.

•  Prøv roing. En rad maskin bare krever at du sitter i en stol mens du bruker overkroppen styrke og bena til å drive deg til å bevege seg i en glidende bevegelse. Denne typen trening er også mildere på føttene, så du ikke trenger å stå.

Kjøl ned etter noen øvelse. Har noen av de tøyningsøvelser etter en komplett trening for å sikre at dine muskler, sener og ledd ikke blir sår.

Hint

  • Prøv svømming eller ved hjelp av en romaskin. Disse typer øvelser er mildere på kroppen din.
  • Spør legen din for spesielle terapeutiske sko som kan hjelpe leksjon smerten innenfor føttene mens du trener.
  • Snakk med en fysioterapeut eller diabetes øvelse terapeut før engasjerende i noen fysiske aktiviteter.
  • Ikke bruk vekter mens du trener med nevropati, da dette kan føre til skade.
  • Ikke noen gang gå hvis du har åpne sår på føttene.