Digidexo.com

Hvordan slutte å spise sukker

Hvordan slutte å spise sukker


Hvis du er interessert i bedre helse, har du sannsynligvis lurt på hvordan å slutte å spise sukker. Det høres lett ut, men det kan ta noen reell innsats. Likevel kan fordelene ved å slutte sukker virkelig lønne seg - stort! Les videre for noen tips om hvordan å slutte å spise sukker - i dag!

Hvordan slutte å spise sukker

•  Det første du trenger å gjøre for å hjelpe deg selv å slutte å spise sukker er å rengjøre pantry ut. Bli kvitt de åpenbare gjerningsmennene, som for eksempel sukkerholdig frokostblandinger og kaker. Så se på ingrediensene på andre elementer. Hvis den inneholder sukker, og deretter kaste den.

Mens du bli kvitt matvarer med sukker i dem, vil du kanskje vurdere å kvitte seg med noen matvarer med raffinerte karbohydrater. Det ville være hvitt brød, hvitt mel, hvit ris og matvarer med disse ingrediensene. Saken om raffinerte karbohydrater er at de forårsaker sukker craving å fortsette siden de konverterer til sukker i kroppen.

•  Vær forberedt. Hvis du vanligvis spiser lunsj på jobben, pakke din egen, og bare pakke hele matvarer. Sukker som finnes i matvarer med fiber, som epler, er fine. Fruktjuice har for mye naturlig sukker, skjønt, så unngå det.

Hvis du er svært alvorlig og ønsker å slutte å spise sukker for godt, bli kvitt din søt tann. Hvis du kutter ut kunstige søtningsmidler, så vil du begynne å nyte den naturlige sødme av noen grønnsaker og frukt mer. Du vil bli vant til å ikke ha smaken av sukker rundt hele tiden.

Når du prøver å slutte sukker, stor snacks inkluderer mandler, hardkokte egg og epler. Disse snacks er sunn og tilfredsstillende. De vil ikke føre til sukker cravings.

Vær forsiktig når du spiser ute. Vær oppmerksom på at mange salatdressinger inneholder sukker. Unngå brød på bordet og krutonger på salater. Bestill kylling eller fisk med sider av grønnsaker. Ikke få gryte stil grønnsaker - jeg fant ut min favoritt squash fatet var lastet med sukker!

Ikke ta "bare en bit" hvis du prøver å slutte å spise sukker. At bite vil smake godt, og selv om du ikke spise noe mer på den tiden, vil det være lettere å "ta bare ett bite" en annen gang, og deretter en annen, siden du har brutt den barrieren. Sukker er svært vanedannende, og det er best å holde seg borte fra det helt. Det er bevis som viser at det kan være like vanedannende som enkelte legemidler, så hvis det er wrecking ødeleggelse på din helse eller hoftene, unngå det som pesten!

Hint

  • Ikke bekymre deg om å ta ting for langt. Du får rikelig med kalorier fra sunne hele matvarer. Sukker er en ting du må få ekstrem om for å bli kvitt det er innflytelse i livet ditt.
  • Når du slutter å spise sukker, kan du faktisk få sukker abstinenssymptomer som hodepine og irritabilitet. Disse symptomene vanligvis bare vare noen få dager, og vil gå bort fortere hvis du ikke spiser noe sukker.