Digidexo.com

Om Color Kontakter for Astigmatism

En astigmatisme av øyet oppstår når det er en krumning av linsen eller hornhinnen i øyet. De med en astigmatisme kan ha problemer med å se fine detaljer. Astigmatisme kan klassifiseres som uregelmessig, noe som er forårsaket av et arr på hornhinnen, eller faste, som når det er krumningen. Krumningen korrigeres med ett glass, som er formet som en fotball.

Farget Kontakter Alternativ

På et tidspunkt, gjorde de med en astigmatisme ikke har muligheten til en farget kontakt. I disse dager er det et bredt utvalg av merker på markedet som kan forbedre eller endre fargen på ens øyne.

Myke fargede linser

Vanligvis for astigmatisme er myke eller stive (gass permeable). Fargede toriske linser, men er av den myke varianten.

Custom Kontaktlinser

En av de viktigste merkene på markedet for astigmatisme med farge er Freshlooks Colorblend. Man kan få skreddersydde fargede kontaktlinser, som krever årlig utskifting og derfor har en tendens til å bli dyrere.

Kostnad for toriske linser

Torisk linser har en tendens til å kjøre flere pris-messig enn vanlige linser på grunn av produksjons-kostnadene for å produsere dem (på grunn av den uregelmessige form). Fargede toriske linser koster 25 til 30 prosent mer enn linser uten farge.

Erstatning

For skreddersydde resept toriske fargede linser, den tradisjonelle erstatning tiden 1 år. The Fresh Colorblends krever en månedlig erstatning. I begge tilfeller bør fargede linser ikke brukes mer enn en 8 til 10 timers varighet.