Digidexo.com

Hva fruktjuicer hjelpe med hetetokter?

Hva fruktjuicer hjelpe med hetetokter?


Hetetokter føre hotness på ansiktet og overkroppen ledsaget av rask hjerterytme, svetting, svimmelhet, hodepine, svakhet og kvalme. Fruktsaft som er blitt vist å bidra til å lindre symptomene og redusere hyppigheten av hetetokter. Drikker fruktjuice er en naturlig måte å kontrollere hetetokter med ingen av bivirkninger av østrogenbehandling. Juice hjelper senke kroppstemperaturen og inneholder aktive ingredienser som kan redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av hetetokter.

Pomegranate Juice

Pomegranate juice inneholder antioksidanter som kalles flavonoider samt vitaminene A, C og E. En naturlig form for østrogen, kalt østron, er i granateple juice og kan bidra til å erstatte noen av de tapte østrogen som forårsaker hetetokter. En diett rik på antioksidanter, vitamin C og bioflavonoider har vist seg å redusere symptomer. Det kan også hjelpe med tretthet og depresjon i forbindelse med hetetokter.

Bete Juice

Bete juice er en meget kraftig grønnsak som inneholder vitaminene A, B, C, niacin, folat og betakaroten som kan redusere symptomene. Blanding bete juice med andre juicer som eple, gulrot, tomat, agurk og selleri kan gjøre for en drink rik på næringsstoffer og lindrer egenskaper. De fleste av disse andre juice også inneholder vitaminer A, er lav i kolesterol og natrium B og C. Agurk juice, er eplejuice en utmerket kilde til fiber og gulrot juice kan hjelpe fordøyelsen. Denne kombinasjonen grønnsaksjuice kan hjelpe rense og avgifte kroppen, bidrar til å holde deg sunn når du lider av hetetokter som det er viktig å holde din styrke opp. Drikk saften tre ganger om dagen.

Rabarbra Juice

Rabarbra saft har vist seg å redusere forekomsten av hetetokter, slik dette er en stor bestanddel til bruk i fruktjuicer. Rabarbra også inneholder vitamin A, C, K og B folat, er rik på kalium, kalsium, magnesium og fosfor. For en endring, legge inn noen jordbær og blidgjøre med honning.

Juice Tilsetningsstoffer

Rejuv består av urter og planter som er blandet med fruktjuicer for bedre absorpsjon for å redusere symtoms. Rødkløver, som inneholder genistein og daidzen, er bra for å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av hetetokter. Sage er tradisjonelt brukt for å hjelpe hetetokter. Bringebær blader bidra til å lindre kramper i livmoren. Pau D'Arco holder opp immunforsvaret. Blå cohosh regulerer menstruasjonssyklusen og letter kramper. Tayuya lindrer tretthet og depresjon. Ta en dråpe i morgen for en til to måneder.