Digidexo.com

Hurtig kilder til protein

Hurtig kilder til protein


Nesten 45 prosent av menneskekroppen inneholder protein --- et vesentlig element i å bygge og reparere vev i kroppen din som gir hormoner, enzymer og antistoffer du trenger. Bygg muskler for styrke eller toning krever vann, sunne karbohydrater og ekstra protein, som hjelper reparere skadet vev sammen med å gi den energien du trenger når du trener. Å ha protein tilgjengelig for snacking vil hjelpe deg i din søken for å gå ned i vekt og bygge muskler.

Proteinbarer

Holde en protein bar på hånden er en av de raskeste og enkleste måtene å få en ekstra protein boost. Når du velger en bar, unngå de med store mengder fett og karbohydrater. Protein barer kan være dyrt; bland dem med andre valg som også tilbyr høye nivåer av protein.

Cottage Cheese og frukt

Denne velsmakende snack gir den ekstra protein du trenger. Bare en halv kopp 2 prosent cottage cheese har bare ca 106 kalorier og inneholder ca 16 gram protein du trenger. Legg frukt til din cottage cheese til opp proteinet i din snack. En kopp bjørnebær inneholder 2 gram protein, inneholder en kopp frosne loganbær 2,23 gram, en mango uten sin peel har ca 1 gram protein og ett medium fersken inneholder i overkant av 1 gram protein. Cottage cheese og frukt også gjøre for en sunn frokost for de som er i et travelt, men fortsatt trenger et protein kick for starten av dagen.

Protein Shake

Selv om protein shakes ikke kan være så rask som noen andre protein snacks, kan du enkelt gjøre en god tid og ta det med til treningsstudio eller drikke den bilen. Vekttap selskaper gjør protein pulver spesielt for vibrering og drikke, men du kan også lage din egen shake hjemme: Kombiner to kopper sukker-fri soya melk, tre eggehviter, en banan, 1 ss. naturlig peanøttsmør, 1/3 kopp havregryn og 2 ss. linfrøolje eller pulver. Å lage din egen shake hjemme gir deg kontroll over hva som går inn i kroppen din, og hjemmelaget shake kan smake bedre enn shakes som inneholder mange av protein pulver på markedet i dag.

Peanut Butter

En ss. peanøttsmør inneholder fire gram protein. Lag en peanut smør og gelé sandwich, spre peanøttsmør på banan halvdeler eller en skarp stykke selleri, eller bare spise en skje full av peanøttsmør. Se etter en naturlig peanøttsmør på din dagligvarebutikk eller enda bedre, et sted hvor du kan slipe dine egne peanøtter, for å eliminere de ekstra sukker og fett ofte lagt til fabrikk-laget peanut Butters.