Digidexo.com

Om å senke blodtrykket uten medisiner

Ifølge The National Heart Lung and Blood Institute, høyt blodtrykk, hvis venstre ukontrollert, kan føre til hjertesykdom og slag. Det kan også føre til blindhet og nyresykdom. Millioner av amerikanere lider av hypertensjon innser ikke at de har sykdommen fordi de ikke merke noen symptomer. Har blodtrykket kontrolleres regelmessig. Hvis du oppdager trykket ditt er høyt, iverksette tiltak for å redusere det naturlig uten medisiner ved å praktisere sunne livsstilsvaner.

Trening

Tren minst 30 minutter hver dag for å bidra til å senke blodtrykket uten medisiner. Delta i moderat, rutinemessig fysisk aktivitet som inkluderer muskel bygging, aerobic og fleksibilitet øvelser. The American Heart Institute antyder at i tillegg til å senke blodtrykket, kan disse aktivitetene redusere stress, øke energi og fremme vekttap.

Vekttap

Senke blodtrykket ved å holde vekten i sjakk. For de som er overvektig, kan til og med moderat vekttap betydelig lavere blodtrykk - spesielt når det kombineres med trening. Spis mat med lav i mettet fett og kolesterol. Inkluderer frukt, grønnsaker og helkorn i kosten hver dag og begrense sukker inntaket til bare noen få porsjoner hver uke. The Mayo Clinic oppfordrer dieters å følge kosten tilnærminger for å Stop Hypertension kosthold, også kjent som "DASH" diett (se Ressurser).

Redusert salt

Tell milligram natrium i maten du spiser. Les paknings etiketter på matbutikk elementer, spesielt hermetikk og frosne måltider, da de inneholder ofte høyt natrium innhold. Behandlet delikatesser er også høy i natrium, som er pølser og chips. Senke blodtrykket uten medisiner ved å begrense det daglige natrium inntak til 2400 mg.

No Tobacco

Hvis du røyker, føre til at du blodårene til å trekke, noe som gjør det vanskelig for blodet å pumpe gjennom kroppen din. Den resulterende belastningen på blodårene kan føre til sykdom. Bli med et røykesluttprogram hvis du trenger hjelp til å slutte å røyke. Se om din helseforsikring plan dekker kostnadene for et slikt program. Hvis du er kvalifisert, trekker bekostning på selvangivelsen.

Moderat alkohol

The Centers for Disease Control and Prevention oppfordrer moderat alkoholinntak generelt, men spesielt for personer med høyt blodtrykk. For å senke blodtrykket, bruker ikke mer enn en eller to drinker per dag, inkludert øl og vin.